Novi album Vlada Kreslina Kje si bla doslej, se odpira s singlom Hej, muzikanti. Svojevrstno hvalnico življenju in glasbi zapojejo z Vladom  trije magični glasovi : Masayah, Donna Marina Martensson in Ajdina Kreslin.

Zelo raznolik in bogat je tudi album  ‘Kje si bla doslej’, ki izhaja na CDju in vsebuje novo muziko Kreslinovega matičnega banda Mali bogovi, kot tudi nekaj navdihujočih priredb. Gostje na albumu so še Zvezdana Novaković, Leopold I. in zasedbe Teo Collori in Momento Cigano, Batista Cadillac in  Orlek.  Te dni izide  na vinilni plošči tudi ponatis legendarnega albuma Ptič.

Sicer pa je album Kje si bila doslej glasbeni uvod v praznovanje Vladove 70 – letnice, katere vrhunec bodo prav gotovo trije tradicionalni, že pred časom razprodani koncerti v Cankarjevem domu, 6., 7. in 8. decembra.

Novi album Vlada Kreslina »Kje si bla doslej«, se odpira s singlom Hej, muzikanti. Svojevrstno hvalnico življenju in glasbi zapojejo z Vladom trije magični glasovi: Masayah, Donna Marina Martensson in Ajdina Kreslin.

 

Vlado Kreslin – »Kje si bila doslej«
Založba Kreslin, november 2023

 1. Mila moja
 2. Čakaj, sin moj
 3. S tabo je izi (remake 20)
 4. Odi dežek
 5. Temna je noč
 6. Bele ruže, nežne ruže
 7. S tabo je izi (americana)
 8. Kdo bo šel
 9. Hej muzikanti
 10. Moja draga se rada slika
 11. The Weight
 12. Pustite nam ta svet (Vse naše pravljice)
 13. Skači Marko
 14. Life is today
 15. Neviden
 16. Mali bogovi
 17. Nocoj bomo mi prižgali dan

 

www.dallas.si
shop.dallas.si