Po uspešni pesmi ‘Prevari me osjećaj’ z istoimenskega debitantskega albumu, nas ToMa z novo pesmijo ‘Unatrag’ vabi k plesnim korakom.

»Vesel sem, da je ta pesem končno dobila priložnost, da jo spravim k življenju. Je ena mojih najljubših na albumu, verjetno zato, ker je najbolje izpolnila svoj namen – je energična, plesna in zabavna. Lockroom je pesem odlično produkcijsko nadgradil in vesel sem, da se je znašel kot eden od producentov mojega prvega albuma,” pravi ToMa.

ToMa kot vedno doslej tudi tokrat veliko pozornosti posveča vizualni identiteti svoje glasbe. Produkcijo video spota je zaupal Janu Ercegu in Produkciji Mukte: “Snemanje videospota za to pesem je samo še dodatno potrdilo vse razloge, zakaj obožujem to pesem.” Večino ur in nočnega dela na snemanju je težko in utrujajoče, vendar smo to snemanje opravili z veliko lahkoto in navdušenjem. Za to sem delno hvaležen Mukti Productions z Janom Ercegom na čelu, ki stoji za videospotom, pa tudi vsem statistom, ki so se prišli zabavat z nami na snemanju videospota v moj najljubši lokal v Zagrebu – JJ Sound. Upam, da bo ta pesem vlila nekaj sončnih žarkov v teh turobnih dneh.

 

 

S to pesmijo ToMa napoveduje tudi svoj prvi samostojni koncert, ki bo ta četrtek, 25. januarja v klubu Sax s pričetkom ob 21.uri.