Pozdravljeni!

Še sredi poletja in za nekatere v času počitnic so že aktualne priprave na jesen, ki je običajno v znamenju obnovljenega izobraževalnega zanosa.

👉 Že drugo leto bomo v jesensko-zimskem semestru na Univerzi v Ljubljani, v sodelovanju s Fakulteto za družbene vede, izvajali obštudijsko dejavnost Akademija Amnesty: Človekove pravice v praksi (vpisi v prvem prijavnem roku so se že začeli: pohitite s prijavo!).

👉 Vabljene_i k samostojnemu učenju v našem izobraževalnem spletnem centru, med drugim vas tam čakajo spletni tečaji, za katere si lahko pridobite certifikat (kliknite).

👉 Naročite se na Aktivistične e-novice (kliknite) z rednimi vabili k akciji in/ali na E-novice za predavatelje_ice (kliknite), s katerimi vam pošiljamo zanimive teme za vaše pedagoško, novinarsko, raziskovalno in drugo delo ….

 

Prosim, preverite našo ponudbo in razširite glas med svoje stike!

Obštudijska dejavnost v univerzitetno predavalnico prinese utrip prakse

Trenutno osvežujemo načrt dela za obštudijsko dejavnost, ki jo bova izvajali z direktorico slovenske Amnesty Natašo Posel in v katero vključujemo številne goste_je. Obštudijska dejavnost se izvaja v sodelovanju s Fakulteto za družbene vede, a je na voljo za vse študente_ke ljubljanske univerze.

Toplo vas vabim, da Akademijo Amnesty spremljate na FB in IG. Med drugim bomo tudi tam obveščali o vseh novostih, vključno s širjenjem aktivnosti in izvajanjem predavanj Akademije Amnesty tudi na druge fakultete in/ali univerze.

Na kratko si lahko več o Akademiji Amnesty preberete v brošuri, ki je na voljo tudi v digitalni obliki (kliknite in jo prelistajte).

 

Upam, da se jeseni vidimo v predavalnici in da vam naša znanja pridejo prav.

Prijetno nadaljevanje poletja.
Metka Naglič,
direktorica za kampanje in komunikacije

Amnesty International Slovenia

Dunajska cesta 5

Ljubljana 1000

Slovenia