Burg Clam, očarljiv avstrijski grad, je postal kulisa nepozabnega glasbenega dogodka, razprodanega koncerta slavne superskupine Hollywood Vampires. Festival je pritegnil množico 10.000 navdušenih oboževalcev, ki so nestrpno pričakovali nastope njihovih najljubših rock ikon. Dodatno energijo večera je prinesla skupina KiNG FOO, nadarjena in samosvoja slovenska glasbena zasedba, ki je dobila neverjetno priložnost odpreti koncert legendarne skupine, katere gonilna sila so Alice Cooper, Johnny Depp in Joe Perry.

KiNG FOO so suvereno stopili na oder, pripravljeni očarati avstrijsko občinstvo. Že po prvih taktih je bilo jasno, da bodo pustili trajen vtis. Množica se je takoj povezala z njihovim energičnim nastopom, njihov edinstveni zvok pa je navdušil ljubitelje glasbe vseh starosti.
Po njihovem izjemnem nastopu so člani KiNG FOO prejeli pohvale občinstva, imeli pa so tudi privilegij druženja z rock legendami v zakulisju. Aleksandrin glas je navdušil klaviaturista skupine Hollywood Vampires, ki je pristopil do pevke in ji pripomnil: “great voice” (odličen glas). Aleksandro, Roka, Marka in Mateja je najbolj navdušila preprostost in prijaznost Alice-a Cooperja, ki je po skupinskem slikanju pri njih celo pozabil svoje odrske čevlje, katere mu je Aleksandra kasneje prinesla v njegov avtobus.
Nedvomno pa je bil glavna zvezda večera Johnny Depp. Kmalu po koncertu je slavni igralec, pospremljen s policijskim spremstvom, hitro zapustil prizorišče. Kljub temu je našel čas, da se je pozdravil in pogovoril z Jernejem, pomočnikom skupine KiNG FOO. Ta kratek stik je pokazal Deppovo razumevanje pomena spoštovanja in priznanja članov podpornega osebja, kar dokazuje njegovo prizemljenost.

KiNG FOO pa so imeli tudi to čast, da so koncert Hollywood Vampires lahko doživeli iz neposredne bližine – kar na odru. “Videli smo vse, kar se dogaja tudi tam, kamor pogled ljudi ne seže, in lahko rečemo, da je Johnny pravi rock zvezdnik v vseh pomenih besede. Tudi kitaro igra zelo dobro”, so pripomnili FOO-ji.

Festival v Burg Clamu bo za vedno imel posebno mesto v srcih članov skupine KiNG FOO in tudi njihovih oboževalcev. Deljenje odra z Hollywood Vampires je bila čast, ki je potrdila njihov glasbeni talent in ponudila nepozabno izkušnjo. Medtem ko KiNG FOO nadaljujejo svojo glasbeno pot, bo ta izjemna priložnost nedvomno služila kot katalizator njihovih prihodnjih podvigov. S svojo neomajno predanostjo in strastjo do svojega ustvarjanja je samo vprašanje časa kdaj se bodo KiNG FOO uveljavili kot stalni gosti koncertov in festivalov, kot je bil Burg Clam.
 

ReflektorMusic
info@reflektormusic.si