NAPOVEDNIK IZOBRAŽEVANJ

Spoštovani,

vabimo vas, da se nam pridružite na naših seminarjih, kjer boste s skrbno izbiro predavateljev pridobili nova in predvsem uporabna znanja.

Zagotavljamo vam, da boste prejeli vse odgovore na zastavljena vprašanja in da bo vsebina seminarja predelana sistematično ter praktično na primerih.

Za vsa vprašanja v zvezi s seminarji smo dosegljivi na naslovu seminarji@uradni-list.si ali na telefonu 01/200-18-51.

Uporaba Chat GPT pri delu – ponovitev

spletni seminar

Datum: 6. julij 2023, 13.00 – 14.30

 

To je zaokrožena delavnica, ki odgovori na vsa pomembna vprašanja o tem kako deluje Chat GPT, kakšne so njegove omejitve, prinaša pa veliko število praktičnih primerov, ki so posebej prilagojeni ciljni publiki predavanja.

12. Kongres javnega naročanja

Grand hotel Bernardin ali preko spleta

Datum: 7. in 8. september 2023, 9.00 – 18.00

Kongres prinaša za naročnike, ponudnike in vse druge subjekte, ki se pri svojem delu srečujete z javnimi naročili, veliko dodano vrednost. Je vsebinsko bogat, namenjen vsem udeležencem, ki se želite seznaniti z novostmi na področju javnih naročil ter razširiti svoje znanje.

 

Šola javnega naročanja za naročnike – ponovitev

v živo ali preko spleta

Datum: 26. in 27. september 2023, 9.00 – 14.00

Vabimo vas na Šolo javnega naročanja za naročnike, ki jo uspešno izvajamo že od leta 2015. Do sedaj smo uspeli osvojiti zaupanje več kot 280 udeležencev, zato vas vabimo, da se nam pridružite tudi vi.

Izboljšajte vaše veščine in razumevanje za učinkovito izvedbo javnih naročil. Z udeležbo boste poglobiti razumevanje postopkov in pravil za uspešno izvedbo javnih naročil.

 

Akademija javnih naročil

v živo ali preko spleta

Datum: 3., 4., 11. in 12. oktober 2023, 9.00 – 14.00

Akademija javnih naročil je NOV, vsebinsko še bogatejši izobraževalni program za poznavanje pravil javnega naročanja, aktualne prakse ter vseh novosti na tem področju, kar je ključno za uspešno izvajanje postopkov javnega naročanja in za uspešno nastopanje v postopkih javnega naročanja.

Po uspešno opravljenem izpitu kandidati prejmete potrdilo o uspešno zaključenem programu Akademije javnih naročil in podpisno značko za izkazovanje usposobljenosti.

 

Javna naročila za začetnike

v živo ali preko spleta

Datum: 10. oktober 2023, 9.00 – 14.00

Naš enodnevni izobraževalni program je posebej zasnovan za čiste začetnike, ki si želijo pridobiti trdne temelje in osnovno znanje na področju javnih naročil. 

Program je posebej prilagojen za vse, ki bodisi niti še niste izvedli postopka javnega naročila samostojno, a si tega želite in bodisi za tiste, ki ste doslej samostojno izvedli le nekaj postopkov javnega naročanja.

 

Šola javnega naročanja za ponudnike

v živo ali preko spleta

Datum: 18. oktober 2023, 9.00 – 14.00

Vabimo vas na Šolo javnega naročanja za ponudnike, ki jo uspešno izvajamo že od leta 2016. Do sedaj smo uspeli osvojiti zaupanje več kot 170 udeležencev, zato vas vabimo, da se nam pridružite tudi vi.

Šola poteka v obliki intenzivnega dvodnevnega izobraževanja, kjer boste pridobili praktična znanja in se seznanili z najnovejšimi spremembami na področju javnega naročanja.

 

Uradni list Republike Slovenije, d. o. o., Dunajska cesta 167, Ljubljana