e-bilten  Številka 163, leto 2023, 5. julija

10 nasvetov za boljšo organizacijo dela in preprečevanje izgorelosti
Preprečevanje izgorelosti na delovnem mestu je pomembno za vzdrževanje produktivnosti in splošnega dobrega počutja. Skrivnost leži v učinkovitem upravljanju delovnega časa, dobri organizaciji dela in skrbi za osebno dobrobit. V nadaljevanju vam ponujamo deset preizkušenih nasvetov, ki vam bodo pomagali doseči zdravo ravnotežje med delom in prostim časom. Vas zanima, kako to doseči? Nadaljujte z branjem za več podrobnosti.

Preberite več>>

Novela Zakona o industrijski lastnini
Novela Zakona o industrijski lastnini z namenom uskladitve nacionalne zakonodaje z mednarodnim pravnim redom med drugim spreminja določanje zastopniške tarife, ureja postopke razveljavitve znamke in ugotovitve ničnosti znamke ter posodablja pogoje za podelitev patenta.

Preberite več>>

Kaj bo prinesel Zakon o digitalizaciji zdravstva?
Novi zakon o digitalizaciji zdravstva bo dopolnil in nadgradil digitalno zdravstvo z uvedbo centralnega zdravstvenega informacijskega sistema in ustanovitvijo družbe, ki bo odgovorna za zagotavljanje informacijske podpore novemu sistemu.

Preberite več>>

Napovednik izobraževanj

 

NOVO – Video izobraževanja

Ste tudi vi izgubljeni v poplavi predpisov in dolžnih ravnanj na področju javnih naročil in gradbenega prava? Zelo malo je treba, da se boste počutili suvereno in da boste kos pravnim izzivom, povezanim z vašim delom.

Za vas smo pripravili inovativno serijo video izobraževanj, posebej zasnovanih za tiste, ki se ukvarjajo z gradbenim pravomjavnimi naročili in pogodbami FIDIC.

Seznam video izobraževanj >>

𝗣𝗿𝗲𝗱𝘀𝘁𝗮𝘃𝗹𝗷𝗮𝗺𝗼 𝘃𝗮𝗺 𝗮𝗸𝗰𝗶𝗷𝗼
𝗣𝗼𝗹𝗲𝘁𝗷𝗲 𝘀 𝗸𝗻𝗷𝗶𝗴𝗼, 𝗸𝗶 𝗯𝗼 𝘁𝗿𝗮𝗷𝗮𝗹𝗮
𝗼𝗱 𝟭. 𝗷𝘂𝗹𝗶𝗷𝗮 𝗱𝗼 𝟯𝟭. 𝗮𝘃𝗴𝘂𝘀𝘁𝗮 𝟮𝟬𝟮𝟯!

 

To je čas, ko lahko izkoristimo poletne dni za razširjanje našega znanja o pravu, pridobivanju novih vpogledov in nakupu knjig po posebej ugodnih cenah.
📚 Ne glede na to ali ste pravnik, študent prava ali zgolj zainteresirana oseba, bodo pravne knjige izpolnile vaše bralne želje, vsak bo v naši spletni knjigarni našel kaj zase!

🛒 Obiščite našo spletno knjigarno in si popestrite svoje knjižne police z novimi naslovi 📚 že danes!

Izpostavljene vsebine iz zadnjih št. glasila Uradni list RS

 

Uradni list Republike Slovenije, d. o. o., Dunajska cesta 167, Ljubljana