Kevin Koradin se po dolgem času ponovno vrača na sceno v vlogi rock pevca.
Zadnja leta se ukvarja predvsem z glasbeno produkcijo, kar pa ne pomeni, da je roker v njemu zaspal.
Predstavlja nam udarnejšo rock pesem ‘’I’m gonna’’, v kateri poje o tem, da v življenju zmoremo vse, dokler imamo v sebi tisti pravi pogon, navdih, motivacijo, voljo in vztrajnost.

Ponovno je obudil projekt za izid zbirke vseh njegovih skladb iz različnih obdobij, ker pa se je kot sam pravi teh skladb nabralo res ogromno, je to sedaj veliko dela, zbrati na kup in urediti ter masterizirati ves material za kompilacijo.
Sam pravi o tem projektu, ”to je zame en pomemben cilj v življenju, da izdam to zbirko pesmi, kjer bodo vsi moji samostojni singli, ki so izhajali od leta 2011 dalje, to so pesmi še iz časov skupine Tide, ki niso izšle na nobenem albumu in pa tudi kakšen B-side. Ta projekt bo vsekakor ugledal luč dneva, zaradi velike količine materiala pa predvidevam, da enkrat v prvi polovici leta 2024’’.

Nova pesem ‘’I’m Gonna’’ je hitrejša in udarnejša rock skladba o kateri Kevin pravi sledeče:
Idejo za to skladbo sem imel ze pred leti, ko sem ustvarjal material za album skupine Tide, ki ni nikoli izšel, ker je skupina prekinila z delovanjem in ostalo mi je kar nekaj nedokončanih demo pesmi.
Letos sem si vzel čas, da sem skladbo dokončal in sproduciral do konca. Pri vseh tistih, ki ste radi poslusali Tide, bo ta skladba verjetno obudila nekaj nostalgičnih občutkov, vsaj v meni jih je, ker je to točno takšna glasba kot sem jo včasih ustvarjal. Zato sem se odlocil pesem odpeti kar v angleščini, ker je bil prvotno tako zastavljen tudi moj demo in sem želel ohraniti čim več te pristnosti, iskrenosti. Velikokrat so me vprašali, če bom še kdaj zapel kaksen komad v angleščini in, ker v zadnjih letih slišim po radiu kar veliko slovenskih skupin, ki pojejo v angleškem jeziku, sem si rekel, zakaj pa ne. Zame je bistveno, da je skladba iskrena in, da je bil celoten proces pri ustvarjanju te skladbe popolnoma spontan. Na nek način je tudi en poklon vsem tistim, ki so imeli radi skupino Tide. Morda se zgodi tudi čudež in sestavim ponovno band za odigrat kakšen koncert… bomo videli.

 

www.dallas.si
shop.dallas.si