Napoved 9. kadrovske konference KAKO? – Iz prakse za boljšo prakso, 23.-24.5.2024

Vabimo vas, da si rezervirate termin in se nam pridružite 23. in 24. maja 2024, na 9. KAdrovski KOnferenci v Rogaški Slatini.

Vsebino skrbno pripravljamo in bo objavljena v kratkem.

Mednarodna konferenca o krožni in digitalni gradnji

Rezervirajte si termin: 13.3.2024

 

 

PREBERI VEČ

Javni poziv za sodelovanje slovenskih podjetij v gospodarski delegaciji v Rotterdam

ŠGZ– SRIP Krožno gospodarstvo, skupaj s partnerji organiziramo gospodarsko delegacijo na Nizozemsko v Rotterdam ob boku mednarodne konference Urban Future. Delegacija bo potekala od 4. do 8. junija 2024.
PREBERI VEČ

Povežite se z iskalci zaposlitve v Črni gori

ZRSZ vabi na zaposletvene dogodke v sodelovanju z Veleposlaništvom RS v Podgorici. To je priložnost, da se povežete z iskalci zaposlitve iz Črne gore: 20. februarja v Podgorici in 21. februarja v Nikšiću.
PREBERI VEČ

V Podravju 159 vajeniških mest v šolskem letu 2024/25

Vajeništvo je del sistema srednjega poklicnega izobraževanje – SPI (3-letni programi), pri čemer se vsaj polovico izobraževalnega programa izvede kot praktično usposabljanje z delom pri delodajalcu.
PREBERI VEČ

Intervju dr. Marta Klajnšek Gunde – Zakaj prijava na Razpis za najboljše inventivne rešitve na področju krožnega gospodarstva?

 

Priznanje na Razpisu za najboljše inventivne rešitve na področju krožnega gospodarstva predstavlja pomembno referenco za nadaljnje korake razvoje invencije. Prijave na letošnji razpis so še odprte.

PREBERI VEČ

Za podjetja okoli 127 milijonov pomoči v letu 2024

V nedavno objavljenem planu pomoči za podjetja je Slovenski podjetniški sklad razgrnil strukturo  pomoči za leto 2024.
PREBERI VEČ

Konference za vlagatelje v nepremičnine na Hrvaškem

Skupina HESA v sodelovanju z medijskim partnerjem Jutarnjim listom organizira dvodnevno konferenco namenjeno industriji nepremičnin. R:ED Konferenca bo 28 in 29. februarja 2024 v  Hilton Conference&Event centru v Zagrebu
PREBERI VEČ

Zadnje spremembe ZDR-1D v ustavno presojo

Državni svet je na predlog interesne skupine delodajalcev podprli zahtevo za začetek postopka za oceno ustavnosti zadnjih sprememb zakona o delovnih razmerjih (ZDR-1D) in ga 24.1. poslal v ustavno presojo.
PREBERI VEČ

“DIGITALIZACIJA V GOSPODARSTVU IN PODJETNIŠTVU”

Vabljeni k ogledu posnetka
TV oddaje Štajerski gospodarski forum 

V zadnjem forumu sta sodelovala: Igor Zorko, podpredsednik GZS za malo gospodarstvo in podjetništvo ter predsedujoči Slovenski digitalni koaliciji in Peter Ladič, direktor podjetja Intera d.o.o., uspešne in nagrajene družbe za informacijsko tehnologijo s Ptuja.

ODDAJO SI OGLEJTE TUKAJ

Štajerska Gospodarska Zbornica