Tara je mlada Gorenjka, ki je pred dobrim letom izdala svojo čisto prvo in čisto njeno skladbo, ki jo je poimenovala  Zadnjič.

Z glasbo se je Tara začela spoznavati že pri rosnih sedmih letih, v glasbeni šoli v domači Radovljici se je naučila igrati ritem kitaro, glasbeno pot pa je kmalu z osvojenim znanjem nadaljevala v pevski šoli Simone Vodopivec. V tistem obdobju je tudi nastopala na raznih glasbenih festivalih – na enem izmed njih, na prvem glasku Gorenjske, se je zgodila že prva zmaga, na tekmovanju je mlada Radovljičanka zmagala s pesmijo Malo tu, malo tam.

Pred nekaj leti je simpatična glasbenica kreativno pot nadaljevala s pomočjo priznane in priljubljene glasbenice Neishe, ki je je ponudila glasbeni pristan in skupno ustvarjanje pesmi – Tara ostaja avtorica glasbe, Neisha pa se ji je pridružila pri snovanju aranžmaja. Tara pa Neisho spremlja na njenih nastopih kot backvokalistka.

V zadnjem času je nastalo kar nekaj glasbenih osnutkov, demov, za katere Tara upa, da bodo kmalu prav vsi ugledali luč sveta!

Tukaj je že prvi singel s pripadajočim videospotom, živahna in vintage skladba, ki sliši na ime »Pocukrana«. Besedilo je tokrat napisala Kaja Velkaverh, mlada pevka in poetinja, glasbo za Pocukrano pa sta napisali skupaj Neisha in Kaja Velkaverh.

Neisha je v skladbi poprijela še za klavir in klaviature, miks in mastering skladbe pa je prispeval Vid Žgajner.
Gledalci bodo zagotovo uživali v nostalgično obarvanem videospotu, ki ga je posnel Perica Rai.

 

 

VIDEO: Snemanje, režija: Perica Rai – Mediaspot
Fant: Jan Golub
Back vokalistki: Neža Zupan, Nuša Subotič

 

www.dallas.si
shop.dallas.si