… KDO NAJUSPEŠNEJŠI NA  SLOVENSKI GOSPODARSKI SCENI JE?

Še dobro, da imate nas, da ne potrebujete čarobnega zrcalca, kajne? Tako vam kar v vaš e-nabiralnik serviramo kdo so nagrajenci Gospodarske zbornice Slovenije in kdo vse bo soustvarjal vrhunec poletja na festivalu Pivo in cvetje Laško… Pokažemo vam, kako so se v SNG Maribor vrnili v 16. stoletje, vas z literaturo in Fabulo popeljemo okoli sveta in z elegantnim Valčkovim plesom vrnemo v čas maturantskih plesov.

Kot oranžno osebnost tedna pa vam ta teden predstavljamo Slovenko leta, eno najpomembnejših igralk dvajsetega stoletja, Mileno Zupančič.

Verdijeva velikanka povsem prevzela
V mariborski operi se je odvil še en spektakel, ki je znova navdušil številčno občinstvo. Ustvarjalke in ustvarjalci so preprosto ‘ukradli’ mariborski operni oder in nas z glasbeno mojstrovino Don Carlo opernega velikana Verdija popeljali v svet dramatične ljubezenske zgodbe prestolonaslednika Don Carla in francoske princese Elizabete de Valois.
V vlogi Filipa II. se je predstavil priznani hrvaški basist Luciano Batinić, medtem ko je vlogo Elizabete zapela slovenska priznana sopranistka Rebeka Lokar.

Poleg njiju so v glavnih vlogah pod taktirko maestra Valentina Egla nastopili še Dimitris Paksoglou, Domen Križaj, Valentin Pivovarov in Irena Petkova, pridružili pa so se jim tudi simfonični orkester, operni zbor in baletni ansambel Slovenskega narodnega gledališča Maribor.

Oranžna osebnost tedna:
DAME IN GOSPODJE, MILENA ZUPANČIČ!
“Milena Zupančič je ena najpomembnejših igralk dvajsetega stoletja. Naša eminentna gledališka in filmska ustvarjalka je dobila pred meseci v Beogradu nagrado za vlogo Sonje v predstavi Cement Beograd, pred kratkim je kot prva ženska dobila Badjurovo nagrado za dosežke v filmu in ne tako daleč nazaj je prejela veliko priznanje za igralske dosežke v Franciji. Milena Zupančič torej krepko posega tudi v enaindvajseto stoletje, prav do današnjih dni. Ni vloge, ki je Milena ne bi odigrala večplastno in najbolje. Ni besed, ki bi lahko opisale njeno velikansko vlogo v slovenski kulturi. In gotovo še ni rekla zadnje besede.”
ORANŽNI EPP
ORGANIZIRATE SEJEM, MATURANSTKI PLES, POSLOVNI DOGODEK ali ZABAVO?
Želite, da je vaša blagovna znamka na dogodku še dodatno izpostavljena? NAJEMITE FOTOBOX MINGL! Fotobox Mingl je “hodeči fotobox”,  ki lovi najboljše trenutke zabave na terenu.
Administrator, ki Fotobox upravlja, poišče vaše goste, ki so željni fotografiranja. Ti si fotografijo pošljejo na mail ali delijo na socialnih omrežjih, natisnjeno pa prevzamejo v ta namen postavljenem kotičku, kjer jih lahko še dodatno ogovorite.

S tem zagotovimo, da je vaša promocija vidna na celotnem prostoru dogodka in da imajo stik z vašo blagovno znamko praktično vsi obiskovalci.

VEČ: www.fotobox.si

www.mediaspeed.net

Vse face na enem mestu.

Sveže fotografije aktualnih družabnih, kulturnih, političnih, gospodarskih, športnih dogodkov…