»Slutnja« je že peti single pevke Vesne Kovač, ki s temačnimi elementi in udarnim performansom v svojih pesmih odkriva globine sebe in odnosov. Kot v prejšnjih pesmih se je tudi tokrat sama poigrala z besedilom, avtor glasbe pa je producent Kevin Koradin, z njim Vesna sodeluje že od samega začetka. Pesem je nastala v koprodukciji s Petrom Penkom, atraktiven videospot pa je bil posnet v deželi volkov in medvedov – na Blokah, kjer Vesna tudi živi.

 

 

Glasba in aranžma: Kevin Koradin, Peter Penko
Avtorica besedila: Vesna Kovač
Video Produkcija: Kobal Production (Lenart Kobal in Matic Mikuž)
DOP: Lenart Kobal
Asistent: Matic Mikuž
Fotografije in make up: Marja Bizjak Ažman

 

V skladbi Vesna raziskuje svoje notranje občutke in prisluhne temu, kar ji šepeta notranji glas. »Resnico lahko vsak vidi drugače. Eden jo lahko lažje razume, drugi pa pred njo beži ali jo zanika. Podobno je s čustvi.«

Spot je nastal pod video taktirko Kobal Productions, pod spot se podpisujeta Lenart Kobal in Matic Mikuž. Vesna v objemu škrlatne detelje in travniških cvetlic razkriva ženstvenost in ranljivost, v barvah zahajajočega sonca pa sprejema svojo usodo. Za razliko od prejšnjih videospotov, kjer so običajno nastopali plesalci in živali, je ta videospot bolj minimalističen, saj je Vesna želela v ospredje postaviti sporočilo, kako kompleksna so lahko čustva.

Za fotografije in make-up je poskrbela Vesnina vizažistka in fotografinja Marja Bizjak Ažman.

 

www.dallas.si
shop.dallas.si