Severina je na svojem YouTube kanalu objavila dve novi pesmi, ki se nahajata na A strani njenega novega albuma „Sorry“.  Naslovna pesem „Sorry“ ter „Metak“, ki jo Severina izvaja z mladim trap raperjem Nuccijem, predstavljata dve od skupno petih novih pesmi, ki jih bo Severina predstavila v naslednjih tednih.

Album je plesni pop album in je namenjen vsem, ki ljubijo zabavo, ples in vse, kar imajo danes radi mladi ljudje. Na tem albumu patetika in pretencioznost nista našla prostora. Uspelo mi je.“ – je še izjavila Severina.

Oba videospota za pesmi „Sorry“ in „Metak“ sta dostopna na YouTube-u, celotna A stran albuma Sorry pa bo dostopna od 4. julija dalje na vseh pretočnih glasbenih platformah.

Avtor glasbe, besedila in aranžmaja je Filip Miletič, hkrati je tudi skladatelj in glasbeni producent celotnega novega Severininega albuma. Pod oba videospota se je podpisal režiser Nemanja Novaković.

V naslednjem tednu prihaja še več novosti: Severina je že najavila izid pesmi in pripadajočih spotov za „Nebo“ feat Sandi in KIMMV ter za skladbo „Pravda za ljubav“, sledil pa bo še  „Sto stepeni“  feat. L’Amiral.

 

 

Severina

Youtube

Instagram

Facebook 

TikTok

 

www.dallas.si
shop.dallas.si