Priznana vokalna solistka, Vanda Winter se je že predstavila s skladbama, ‘Lako’ in ‘Ako me prestaneš voljeti’ – obe skladbi je napisal Aljoša Šerić, skladatelj in vodja uspešne hrvaške pop zasedbe Pavel.

Tokrat se Vanda predstavlja z bolj živahnim, poletnim singlom, ki ga je posnela s producentom Zvonimirjem Dusperom Dusom.

 

Pesem me je osvojila že na prvo poslušanje, zaradi neobičajnega obrata v besedilu pesmi, glasba pa je minimalistična, vendar zelo točno izpoveduje zgodbo o ljubezni, ki je počelo vsega kar živi in kar je še ostalo pomembnega v tem življenju. V veliko čast mi je, da se v videospotu, ki ga je režiral Filip Dizdar, pojavi tudi Natalia Kosovac, primabalerina, ki nastopa v ansamblu HNK Zagreb. S svojo lepoto in sofisticiranimi baletnimi gibi je perfektno utelesila percepcijo o ljubezni v našem življenju.« – je izjavila Vanda, producent Zvonimir Dusper Dus pa dodaja:

‘”Nađi nju” je hrvaški odziv na meni zelo ljubo pesem, ki sliši na ime “Is it true”. To pesem v angleškem jeziku sem napisal davnega leta 2010. Ko me je Vanda povabila k kreiranju albuma, sem ji ponudil nekaj pesmi, na mojo veliko zadovoljstvo, je bila nad ponujenim takoj navdušena. Besedilo za skladbo v hrvaškem jeziku sem zalo hitro napisal, zato sem komaj čakal, da pesem posnamemo v novi glasbeni podobi. Pesem je bila zame velik izziv, aranžma je ostal popolnoma enak, pesem smo le ponovno zaigrali v živo. Potem pa je prišla Vanda, ki je posnela vokalni del in nato še režiser Filip, ki je posnel ta krasen videospot. Enostavno, pri tej pesmi se je vse nekako poklopilo. Mislim, da bodo tudi poslušalci začutili ta vzajemni duh, to je naša ljubezen do glasbe, ki smo jo skupaj vtkali v skaldbo “Nađi nju” – je še izjavil producent Dus.

Glasba, besedilo, aranžma in produkcija je delo Zvonimira Duspera Dusa. Na bobne je zaigral Tin Ostreš, na bas kitaro je zaigral Zvonimir Bučević – Buč, na violino Urlić, na violu Ana Marija Šir, na klaviature, kitare pa Zvonimir Dusper Dus. Videospot je režiral Filip Dizdar.

 

 

 

Facebook | https://www.facebook.com/vandawinter….
Instagram | https://www.instagram.com/vandawinter…