V imenu Amnesty International Slovenije vas vabim na zbor članov 2022, ki bo potekal v četrtek, 29. septembra 2022.

Za udeležbo se prosimo, prijavite do 28. septembra 2022 z e-sporočilom na amnesty@amnesty.si. Sporočilo naslovite s »Prijava na zbor članov« in pošljite naslednje podatke: ime in priimek, naslov, e-naslov, telefon.

Kliknite za več, vključno z okvirnim dnevnim redom in glasovalnimi pravicami.

 

Na zboru članov bomo obravnavali tudi poročilo o delu za januar-september 2021. Kliknite za ogled poročila.

 

Volitve: volite vi ali kandidirajte

Organa našega društva sta izvršni odbor in nadzorni odbor (več).

Kako se lahko potegujete za mesto v organih AIS? Člane_članice AIS, ki bi želeli kandidirati za petčlanski izvršni odbor AI Slovenija (IO AIS) ali za mesto v nadzornem odboru, prosimo, da pošljete svoje nominacije** sedanjemu IO AIS do 5 dni pred volitvami, torej do vključno 24. septembra 2022.

Članstvo v organih je prostovoljno in torej neplačano. Od kandidatk_kandidatov pričakujemo zavzetost, odgovornost in aktivno sodelovanje (okoli 50 ur prostovoljskega dela na leto).

Na volitvah zbora članov lahko glasujete tisti, ki ste naši člani (plačujete članarino) oziroma tisti, ki ste se letos včlanili še pred zasedanjem zbora članov in ste že poravnali članarino za leto 2022. Več o formalnem delovanju našega društva, vključno s statutom.

Ne glede na glasovalno pravico pa ste vsekakor vsi člani in podporniki vabljeni in dobrodošli, da se zbora članov udeležite.

 

Donirajte Amnesty Slovenije in podprite našo borbo za boljši svet.

 

Lep pozdrav in upam, da se vidimo na zboru članov prihodnji teden.
Taja Premk,
vodja programa komunikacij in organizacije dogodkov
Amnesty International Slovenia

Dunajska cesta 5

Ljubljana 1000

Slovenia