Sedaj že dobro poznani Bistričan U-ROS, ki ga poznamo kot tvorca najobsežnejšega glasbenega dela na svetu, predstavlja svoj novi single Mama ŠČ!.

Mama ŠČ! V izvedbi skupine Let 3, je na letošnji izvedbi Eurosonga, med vsemi skladbami požela daleč največ zanimanja in publicitete (tako regionalno kot po celotni Evropi) in v tem kratkem času dosegla kulten status. U-ROSu se je zdela skladba takoj zanimiva in zabavna, zato jo je poustvaril v vokalni a-capella različici. Skladbo je nato dobil v roke producent originalne verzije ‘Mama ŠČ!’,  Iztok Turk in tudi U-ROSovi različici dodal ščepec elektronike in ritmično podlago.

U-ROS v tem trenutku zaključuje snemanje albuma, ki bo na koncu sestavljen iz 500 skladb. V tem trenutku je izdanih 400 skladb, do konca leta, pa se jim bo pridružila še predzadnji sklop 50-tih skladb. V začetku naslednjega leta bo album 500-tih skladb končan, s čemer bo U-ROS po obsegu presegel celotne življenjske opuse izvajalcev, ki delujejo zelo dolgo, nekateri tudi več kot pol stoletja npr. Rolling Stones, Beatles, U2, itd. Pri tem je potrebno poudariti, da nobena izmed U-ROSevih skladb nima le enega parta (tracka), niti samo dva, temveč govorimo o pravih skladbah ustvarjenih, posnetih, odigranih in odpetih tekom več kot enega desetletja neprespanih noči in studijskih ur.