PRILJUBLJENI SLOVENSKI PEVEC JAN PLESTENJAK PONOVNO SAMSKI.  V NAŠI GALERIJI NAJDETE PESTER IZBOR NJEGA IN (NJEGOVIH) LEPOTIC. PREVERITE SPODAJ! 

Pretekli teden so zaznamovale premiere na odrskih deskah:

na Primorskem je navdušila Lepa Vida, v ljubljanski operi Italijanka v Alžiru, Mladinsko pa je gostilo Ljubimki.

Tik za tem, ko smo proslavili slovensko kulturo, so podelili še najvišja državna priznanja na področju športa. Kdo so prejemniki Bloudkovih nagrad za preteklo leto?

Oranžna osebnost tedna pa je ta teden novopečeni samec, Jan Plestenjak. Naše kamere so ga pogosto ulovile v družbi oboževalk in seveda v družbi znanih lepotic.

BARVITOST IN HUMOR ROSSINIJEVE VESELOIGRE
Na odru SNG Opera in balet Ljubljana je po več kot 60 letih, spet zaživela Rossinijeva veseloigra v dveh dejanjih Italijanka v Alžiru. Z domačim ansamblom so moči združili režiser Emanuele Gamba in dirigent Marco Guidarini iz Italije ter še trije gostje kot operni solisti.
Italijanka v Alžiru, ki so jo krstno uprizorili v gledališču San Benedetto v Benetkah 22. maja 1813, ni pogosto na sporedu opernih hiš, saj se veliko pogosteje odločijo za njegovega Seviljskega brivca. A je prav Italijanka v Alžiru tista, ki mu je že pri 21 letih prinesla prepoznavnost in navdušila je tudi številne Slovence, ki so si premiero ogledali.
Koga vse smo ujeli?
Oranžna osebnost tedna:
SANJSKI JAN PONOVNO SAMSKI
Pred verjetno (ponovno) najbolj zaželenim samcem je letos praznovanje Abrahama, petdeseti rojstni dan bo praznoval 27. marca. Naše kamere so ga pogosto ulovile v družbi oboževalk in seveda v družbi znanih lepotic. Za nekatere izmed njih se je celo šušljalo, da so mu ukradle srce. Jan je o svojih zvezah vedno bolj molčeč. Skrival ni razmerja z Martino Kajfež, z njo se je v videu Ker te ljubim celo pojavil v postelji. Pestra je bila romanca z nekaj let starejšo italijansko pevko Ivano Spagno. Mediji so ga povezovali z Injo Gregorič, Mašo Medik, Natašo Bekvalac, Nadiyo Bychkovo, z manekenko Karin Škufca, z Metko Pleško, nekdanjo ženo Gorana Breščanskega in nazadnje tudi z misico ter aktualno partnerko premiera Roberta Goloba, Tino Gaber. Le katera bo po mladi Štajerki Lari Pernek naslednja?
Mediaspeed d.o.o.

Zagrebška 20, Maribor
Slovenia