Septembrski napovednik dogodkov v Narodnem domu Maribor in spored Festivala Maribor 2023

 

V prilogi: September v Narodnem domu – napovednik

 

Fotografije na povezavi: http://dl.nd-mb.si/September_v_ND_in_FM23/

 

Ta vikend še posebej izpostavljamo koncert Zorana Predina in zasedbe Šukar, ki ga organiziramo v sklopu akcije »Daj naprej!«:

Zoran Predin in Šukar

Lent po Lentu 2023

Glavni trg

Sobota, 9. september, 20.30 (rezervni termin: nedelja, 10. september)

Zoran Predin, vokal, kitara

Šukar: Igor Misdaris, vokal, bugarija; Nenad Ljubotina, bisernica, brač, violína; Matevž Lavrinc, brač; Peter Lozar, tamburica; Žiga Šercer, tolkala; Štefan Švagelj, kontrabas

Ogled prireditve je brezplačen.

 

Organizatorji se odpovemo vstopnini, obiskovalce pa pozivamo k dobrodelnemu prispevku za prizadete v poplavah

Tudi v Narodnem dom Maribor se pridružujemo solidarnostnim prizadevanjem ob katastrofalnih poplavah. V okviru programa Lent po Lentu tako v skladu z dobrodelnim principom »daj naprej«, pri katerem v zameno za dobro dejanje, ki smo ga bili deležni, nato sami naredimo nekaj dobrega za nekoga drugega, pripravljamo koncert, s katerim se želimo zahvaliti in pokloniti gasilcem, reševalcem, prostovoljcem ter vsem drugim, ki nesebično delajo na poplavljenih območjih. Mariborčane in tiste, ki nam je usoda tokrat prizanesla, pa želimo spodbuditi, da prizadetim v poplavah pomagajo s prostovoljnimi prispevki. Vstop na koncert bo tako brezplačen, obiskovalce pa pozivamo, da znesek, ki bi ga sicer namenili za nakup vstopnic, nakažejo eni od dobrodelnih organizacij ali društev, ki zbirajo denar za žrtve poplav. Seznam le-teh bo objavljen na koncertnem prizorišču ter na spletni strani Narodnega doma Maribor, na Facebooku in Instagramu. Seveda pa lahko obiskovalci prispevajo tudi organizacijam in društvom po svoji izbiri ali pomagajo na kakršen koli drugačen način. Kar šteje, je povezovanje v duhu solidarnosti in zavest, da lahko naredimo nekaj dobrega, pomagamo.