Kar dolga štiri leta je minilo, odkar so odlični Psihomodo pop izdali album »Digitalno nebo.«  Dočakali smo – priljubljeni rock bend ima končno nov singel!

»Dižeš me« je kratko in sladko ljubezensko posvetilo tisti res posebni osebi, ob kateri ti je vse lažje in lepo. “Lirična skladba z lebdečim karakterjem v tipičnem Psihomodo pop stilu,« pravi Davor Gobac, avtor glasbe in besedila ter odličen rockerski frontman.  Z novo pesmijo večni mladeniči najavljajo tudi izid novega studijskega albuma, „Vjerujem u čuda“, ki bo izšel v letu 2024, v letu zmaja po tradicionalnem kitajskem horoskopu .

Nov singel je podčrtan s tipičnim Psihomodo pop podpisom, »Dižeš me« je namreč rockerska glasbena poslastica, ki namiguje na ritmično in energično vožnjo v ljubezenskem odnosu. Temperamentni uvod v pesem s prepoznavno ritem mašino, ter glasbeni podpis priljubljenih Psihićev, nam prinaša pravi rock n’ roll s karakterjem. Nova pesem nam spet dokazuje, da je Psihomodo pop preprosto ime, ki nikoli ne razočara. Njihova avtentičnost, energija ter domišljija že več let uspešno vzgajajo in spajajo generacije ljubiteljev dobre glasbe.

 

 

Glasba | Davor Gobac
Besedilo | Davor Gobac
Aranžma in produkcija | Srđan Sekulović Skansi
Režija | Radislav Jovanov Gonzo
Kamera | Mario Borščak, Radislav Jovanov Gonzo

 

Novi singel je napisal Davor Gobac, brass aranžmaje Ivan Arnold, medtem, ko so ostali aranžmaji ter tudi produkcija delo Srđana Sekulovića Skansija. Spremljevalni videospot pa je delo njihovega dolgoletnega prijatelja in sodelavca, Radislava Jovanova Gonza, ki je trenutno v fazi zaključevanja dokumentarnega filma o rock zasedbi. Do tedaj pa si navijte zvočnike do konca ter uživajte!

 

shop.dallas.si