PRVA LIGA JE NAZAJ!

Zimskega premora je konec, slovenski prvoligaši so pripravljeni na nadaljevanje sezone. Ta konec tedna je na sporedu 21. krog, ki prinaša zelo zanimive obračune. Spremljajte prvaliga.si in bodite na tekočem!

Obišči Prvaliga.si

 

PRED TEKMO: OLIMPIJA – BRAVO

Prva liga Telemach je nazaj! Drugi del prvenstva bosta z mestnim obračunom odprla Olimpija in Bravo. Ljubljanska prvoligaša med premorom nista doživela veliko sprememb, kdo bo bolje vstopil v pomlad?

Preberi več

 

PRED TEKMO: CELJE – MURA

V soboto bodo v nogometno pomlad zakorakali tudi igralci Celja in Mure. V knežjem mestu se tudi po zaslugi zimskega kadrovanja obeta vroč spopad, Prekmurci pa napovedujejo številčen obisk Stadiona Z’dežele.

Preberi več

 

 

PRED TEKMO: GORICA – RADOMLJE

Trojica ekip na dnu lestvice se v nadaljevanje Prve lige Telemach podaja z enakim osrednjim ciljem, zagotoviti si obstanek. Prva razmerja moči bodo znana že po nedeljskem dvoboju Gorice in Radomelj.

Preberi več

 

PRED TEKMO: KOPER – MARIBOR

Pokalni in državni prvak se bosta v nedeljo udarila za prve točke v nadaljevanju sezone. Koper brani dve točki naskoka pred Mariborom, vijoličasti pa želijo na Bonifiki maščevati jesenska poraza.

Preberi več

 

PRED TEKMO: DOMŽALE – TABOR

Domžalčani in Sežanci se bodo kot zadnji podali v lov na prve točke po zimskem premoru. Rumeni se v pomlad podajajo še z nekoliko mlajšo ekipo, tudi Kraševci pa bodo obstanek lovili z nekaj novimi imeni.

Preberi več

 

 

PRIVLAČNE NAGRADE V FANTASY PRVA LIGA

Sestavi svojo ekipo in se poteguj za privlačne nadrade. Najboljši ob koncu sezone prejme LG-jev OLED televizor, ki ga podarja Telemach, zelo mikavno pa je nedvomno tudi potovanje za dve osebi na eno izmed tekem lige 5. Nagrad je še več, zato ne odlašaj, prijavi se in začni začni svojo Fantasy izkušnjo.

 

www.fantasyprvaliga.si

 

 

Nogometna zveza Slovenije
Predoslje 40a
4000 Kranj
Slovenia

www.prvaliga.si I www.nzs.si