KAJ IMAJO SKUPNEGA HELENA BLAGNE, ŽAN SERČIČ, MATJAŽ HAN, ZORAN JANKOVIČ, TANJA SKAZA IN LADO LESKOVAR? 

Vsi našteti in ostalih 300 gostov se je skupaj poklonilo 15. obletnici delovanja podjetja Andreje Jernejčič in izidu njenih dveh novih knjig. Andreja je ta teden tudi naša Oranžna osebnost tedna

S podelitvijo nagrad ZDUS so v Kranju otvorili 53. Teden slovenske drame, v Slovenskem mladinskem gledališču pa 15. festival kulture BOBRI za otroke in mladino. SNG Drama je ponudil še predzadnjo premiero letos, v Supernovi pa lahko ljubiteljice in ljubitelji modnih čevljev končno zakorakajo v trgovino kanadske znamke ALDO.

 

SVETOVNI DAN GLEDALIŠČ Z OTVORTIVIJO TEDNA SLOVENSKE DRAME
S krstno uprizoritvijo drame Deževen dan v Gurlitschu Milana Ramšaka Markovića v režiji Sebastijana Horvata se je ob obeležitvi svetovnega dneva gledališč, tradicionalno, že triinpetdesetič začel Teden slovenske drame.
Otvoritev festivala vsako leto spremlja tudi podelitev stanovskih nagrad Združenja dramskih umetnikov. Letošnjo igralsko nagrado Marija Vera za življenjsko delo je prejela Milada Kalezić, nagrado Polde Bibič za življenjsko delo pa Dušan Mlakar. Nagrado Duša Počkaj za dveletno obdobje sta dobili Tamara Avguštin in Jana Zupančič, nagrado Marko Slodnjak za dveletno obdobje pa Jera Ivanc.

 

Oranžna osebnost tedna:
MOJTRICA KOMUNIKACIJE IN JAVNEGA NASTOPANJA PRAZNUJE
Mojstrica javnega nastopanja Andreja Jernejčič je izdala kar dve, njeni peto in šesto, avtorski knjigi. Slovenija je tako bogatejša za prvo celostno knjigo o nastopanju od A do Ž z naslovom Popoln javni nastop – odpravite tremo, bodite samozavestni in več prodajte in priročnika Za zmago na odru – Skrivnosti javnega nastopanja izpod peresa znane piarovke in menedžerke Andreje Jernejčič.

Ob 15. obletnici delovanja njenega podjetja in izidu knjig so na gala dogodku nastopili Nuša Derenda, Helena Blagne, Žan Serčič, Omar Naber, Rok Terkaj – Trkaj, Miki Vlahovič, Luka Markus Štajer in Rebeka Dremelj. Med več kot 300 obiskovalci pa smo opazili tudi številne menedžerje, župane in znane osebnosti.

 

BEST OF ŠTAJERSKA!
BoŠ – Best of Štajerska Slovenija je blagovna znamka, pod katero se predstavlja najboljše iz Štajerske. Projekt Best of Štajerska je zasnovan kot promocijska akcija s ključnimi dogodki v Ljubljani.

BoŠ z nami? Seveda BoŠ! 🙂

 

www.mediaspeed.net

Vse face na enem mestu.

Sveže fotografije aktualnih družabnih, kulturnih, političnih, gospodarskih, športnih dogodkov…