Maske so padle, izbrani so bili produkti leta 

in začela se je PLANICA 2023

Teden, ki je za nami so zaznamovale športne, kulturne in pustne prireditve. Izbrane in razglašene so bile glavne zvezde med slovenskimi izdelki. S spektaklom se je na Trgu zmagovalcev v Kranjski Gori začelo svetovno prvenstvo v nordijskem smučanju PLANICA 2023.  Pustovalo se ni samo na Ptuju ampak po vsej Sloveniji in tudi na odrskih deskah se je plesalo in pelo.

Oranžna osebnost tedna pa je ta teden Prekmurka Nika Zorjan, ki je s prvim samostojnim koncertom in izdajo prvega albuma obeležila bogato 10. letno glasbeno ustvarjanje.

 

Inovativnost je ključni vir napredka
Izbran produkt leta 2023: Eurospin, Vileda, Jar, Curaprox, Manner, Purina, Dana, Lube Tosama, Ilirija, Driga, S-Bikes, MOL, EVO, Union premium, Ariel kapsule… Zaupanje, transparentnost in neodvisnost so vodila za organizatorje natečaja Produkt leta, ki v Sloveniji in svetu deluje z istim, glavnim namenom: usmerjati potrošnike do najbolj inovativnih izdelkov na trgu in nagrajevati in spodbujati prodajo blagovnih znamk.
Največja svetovna nagrada za novosti, v kateri nagrajene produkte  izbirajo izključno kupci v Sloveniji, letos poteka že 11. zapored. V Sloveniji vsako leto v raziskavi izbirajo med več 100 novostmi v vseh kategorijah široke potrošnje, ki so jih proizvajalci ali distributerji na slovensko tržišče uvedli v zadnjih dveh letih.
Tudi letošnja edicija je postregla z zanimivim izborom slovenskih kupcev, ki so izbrali Izbrane produkte leta za leto 2023 v 24 kategorijah. Letošnji izbor je bil pester in zanimiv z vidika zahtevnosti potrošnikov, ki se vsako leto zvišuje.

KDO SO NAGRAJENCI? 

Oranžna osebnost tedna:
»GLASBA IN PETJE STA KOT ZRAK, KI GA DIHAM«
Nika Zorjan je ob 10. obletnici svojega profesionalnega ustvarjanja (glasbeni debi je imela sicer pri dveh letih in pol z očetovo skupino Nova Legija) pripravila večer, nabit s čustvi in dobro glasbo.

Ni skrivnost, da je Niki nastopanje v Prekmurju že od nekdaj najbolj pri srcu, sploh v njenem rodnem kraju, izjemno ponosna pa je bila tudi na to, da so prav njeni domači obiskovalci lahko na koncertu prvič v roke prijeli album »Od začetka«, na katerem so zbrane vse Nikine uspešnice, ki jih je izdala v zadnjem desetletju.

ORANŽNI EPP
Se letos poročiš? Najemi FOTOBOX
No, če se ne poročiš pa boš zagotovo gost na kakšni poroki, rojstnem dnevu, dogodku…;)  V vsakem primeru je Fotobox super ideja za animacijo gostov  in pa zelo priljubljeno darilo mladoporočencema, slavljencu ali gostom dogodka.

Ne veš kaj je FOTOBOX? Fotobox je foto stojnica, kjer se vaši gostje fotografirajo, z zabavnimi pripomočki ali brez, fotografijo pa vam v manj kot minuti izdelamo ter pošljemo na maii.

www.fotobox.si

www.mediaspeed.net

Vse face na enem mestu.