Mama ŠČ! reške skupine Let 3 je pri naših sosedih Hrvatih postala najbolj predvajana skladba, prvič v zgodovini se je zgodilo, da je hrvaška evrovizijska pesem postala tudi najbolj predvajana skladba v hrvaškem radijskem etru.
Skupina Let 3 je trenutno na koncertni turneji, pripravljajo se na veliki zagrebški koncert, ki se bo zgodil na Šalati 2. septembra 2023.

Po velikem uspehu na hrvaških radijskih postajah pa so gospodje izjavili sledeče:
»Zelo smo srečni in ponosni, da je ta naša mala, vendar velika, morda se nekaterim zdi precej neumna pesem, vstopila v naše glave, v ušesa in srca poslušalcev ter glasbenih urednikov,« ter nadaljevali: » hvala vsem od vseh nas. Zahvalam se pridružuje Mama ŠČ! in tudi naš lepi veliki zlati traktor!«
Po več remix verzijah je uspešnica Mama ŠČ! dobila še eno, tokrat trap verzijo, mixal jo je Rok Baljak, ki deluje pod umetniškim imenom Čemer. O novem trap remixu nam je zaupal tole:
»V ustvarjalnem procesu me je zelo motiviral vseprisotni fenomen nepotizma, zato sem se odločil, da bom remix obogatil s trap zvokom, ki je že nekaj časa prisoten tudi v mainstreamu.«

 

 

Poletno turnejo bodo Rečani zaključili z open air koncertom na zagrebški Šalati, Damir Martinović Mrle nam je mimogrede zagotovil, da pripravljajo spektakel največjih razsežnosti.
»Joooooj po cele dneve delam in izpopolnjujem naš spektakel, ki se bo zgodil 2. septembra na Šalati, zato mi ne bo uspelo odpotovati na morje, moje kosti pa namakam kar tukaj, v fontani.
VstopniŠČice ima Eventim, se vidimo na ŠČalatiiii, 2. 9

 

www.dallas.si
shop.dallas.si