KiNG FOO so se vrnili iz Čačka, kjer so s svojim nastopom in značilno odrsko prezenco navdušili na tamkajšnjem festivalu PRIČA. Tam so jih opazili tudi največji srbski mediji, ki se vsi v en glas sprašujejo zakaj za to skupino niso slišali že prej.

Fantje in dekle že nekaj časa ne skrivajo ambicij po velikih prizoriščih. Po avstrijskem Burg Clam-u, kjer so nastopili pred dvanajst tisoč glavo množico, jim je pred kratkim uspel velik met z nastopom v Stožicah. Na spektaklu Zvezde nogometa za žrtve poplav so med polčasom zabavali kar 16.000 obiskovalcev.
V zakulisju so se imeli priložnost družiti tudi z enim in edinim Zlatanom Ibrahimovićem. “Pravi profesionalec, fokusiran na tekmo, a z jeklenim nasmehom v trenutku, ko se sproži fotografska bliskavica. Le pri Aleksandri je bil njegov nasmešek še malo bolj prešeren kot pri fantih” so v šali dejali FOO-jevci, ki pa ne počivajo na lovorikah.

“Narejen je že cel album in počasi izdajamo nove pesmi v obliki videospotov in projekta Underground Session, v katerem smo vse skladbe posneli v našem prostoru za vaje. S temi “one take” posnetki spuščamo poslušalce v najbolj intimne prostore banda. Želimo si, da začutijo skladbe, kot da so z nami”, so nam povedali v KiNG FOO taboru.

Po skladbi “Stepping Forward”, katero je band izvedel tudi v Stožicah, je sedaj na vrsti “Once & Forever”, za katero pa si že lahko ogledate videospot na YouTubu.

 

 

ReflektorMusic
info@reflektormusic.si