Večni mladenič in glasbeni čarovnik, Aleš Klinar – Klinči, ki že 40 let skrbi za slovensko glasbo in zabavo, ob svoji 60- letnici in 20 – letnici njegovega benda Rock Partyzani, v petek, 24. novembra v ljubljanski Cvetličarni prireja nepozaben večer – veliki koncert in zabavo s številnimi glasbenimi gosti in presenečenji!

Veliki koncert bo pravzaprav retro sprehod skozi Aleševo glasbeno potovanje – začeli bomo  s skupino Martin Krpan, nadaljevali z zasedbo Agropop in Rock Partyzani ter s številnimi drugimi glasbeniki, za katere je Aleš Klinar Klinči ustvaril glasbene hite.
Na koncertu bomo skupaj prepevali številne Aleševe uspešnice;
»Od višine se zvrti«, »Še je čas«, »To ni političen song«, »Je v Šiški kaj odprtega«, »Samo milijon nas še živi«, »Jasmina«, »Ti si moj sonček«, »Tvoje noge bose«, »Živele Slovenke«, »Yugo«,  »Cela Slovenija je žgala rock«, »Rockerji«, »Odšla bom še to noč«, »Lep je dan«, »Ni me strah«, »Do roba in še čez« in številne druge uspešnice.

Poleg slavljenca Aleša in njegovih Rock Partyzanov, se bodo na odru zvrstili tudi številni znani glasbeni gostje, komiki in prijatelji:
Anja Rupel, Tilen Artač, Alenka Godec, Tinkara Kovač, Novi spomini, Mama Manka, Sergej Škofljanec, mednarodna artistka Kristie Clé ter posebno glasbeno presenečenje!
Ob 20 – letnici razgrajanja bodo Rock Partyzani izdali novi, jubilejni album na cd-ju.
Aleš in Rock Partyzani v Cvetki obljubljajo nepozaben koncert, to bo zabava, na kateri ne smete manjkati!

www.dallas.si
shop.dallas.si