Jesen žari v svojih barvah, prav tako pa se pod žarometi dogajajo tudi številni dogodki Od kulinarike, filma, glasbe do plesa.

Plesalo se je, dolgo v noč. Na plesu Slovensko-nemško gospodarske zbornice v Grand Hotelu Union.

Mednarodno obarvan je bil tudi center Ljubljane, kjer se je odvil že 30. tradicionalni SILA bazar.

Hiter skok v modne vode – v Kopru so se na modni reviji Vulcano Models seznanili z najnovejšimi trendi, izbrali pa smo tudi World Top Model Slovenije 2023.

V SNG Nova Gorica so se poklonili Umirajočemu bogu Triglavu, Kranj pa je postregel s premiero Predsednice.

Zamudili nismo niti velikega odprtja luksuzne restavracije JAZ by Ana Roš ter poiskusili Najboljši Fala kruh. 

Vse to še in več, smo povsod, kjer se dogaja, o čemer se piše in govori.

Bodite del naše zgodbe tudi vi!

Oranžna osebnost tedna je televizijska osebnost Salome.

 

 

IZPOSTAVLJENO: Ples nemškega gospodarstva 2023
Osrednji družabni dogodek Slovensko-nemške gospodarske zbornice, 12. Ples nemškega gospodarstva, je letos potekal v slogu Arabian Soirée, v petek, 13. oktobra 2023, na lokaciji Grand Hotel Union Eurostars, v Ljubljani.
Gostiteljica večera je bila predsednica Slovensko-nemške gospodarske zbornice, gospa Dagmar von Bohnstein, pokroviteljstvo nad dogodkom je prevzel nemški veleposlanik, nj. eks. gospod Adrian Pollmann. Skozi program večera je goste popeljala televizijska voditeljica, gospa Lorella Flego. Sredstva, ki so bila zbrana v okviru tradicionalnega dobrodelnega srečelova, smo namenili za pomoč prizadetim v poplavah in neurjih v občini Solčava.
CHRISTA ŽENTIILY SALOME, televizijska osebnost, igralka
Slovenijo je preplavil val smeha, glasbe in glamurja, saj je znana
pevka, igralka in televizijska osebnost Salome pripravila nepozaben avtorski stand-up kabaret Iznenada Salome, ki je navdušil občinstvo vseh generacij.Diva je stopila na oder s svojim karakterističnim smehom, ki ga poznamo iz televizijskih ekranov, in v svojem nastopu občinstvo popeljala na potovanje skozi komične in ganljive trenutke iz svojega življenja.

O njej je bila napisana tudi knjiga in sicer biografija Novo rojstvo (napisal jo je Tomaž Mihelič), ganljiva zgodba o ženski, ki se je bojevala za svojo pravo identiteto ter s pogumom in močjo utrla pot vsem, ki čutijo enako kot ona.

www.mediaspeed.net