Anja Rupel se v petek, 8. 12. vrača na koncertne odre. Z njo bosta nastopila Tinkara Kovač in še en gost. Program bo sestavljen iz nepozabnih uspešnic Anje Rupel, Videosexa in nekaj slovenskih popevk, prvič bo v živo izvedla tudi novo pesem ‘Srce že ve‘.

ANJA o TINKARI: “Vesela sem, da se mi bo kot gostja na koncertu v SiTi Teatru pridružila Tinkara Kovač. Tinkara je izvrstna pevka in glasbenica, s katero naju druži dolgo prijateljstvo in podoben glasbeni okus, z njo pa sem že sodelovala tudi kot avtorica.” Kaj pa lahko razkrije o gostu presenečenja? “Nič, ker potem to ne bi bilo presenečenje. Mogoče le to, da pripravljava nekaj posebnega za ljubitelje glasbe skupine Videosex.”

 

Lep je dan, Odpri oči, Odšla bom še to noč, V Ljubljano, Plašč ljubezni, Življenje je kot igra, Najbolj nori par in Ključ do srca so le nekateri največji hiti iz Anjine samostojne kariere, ki so odlično prestali test časa in še vedno živijo tako na plesiščih kot na radiih in spletnih glasbenih platformah. Ob teh pa je treba omeniti vsaj še dueta s Tošem Proeskim (Skrajni čas / Krajnje vreme) in Harijem Varešanovičem iz skupine Hari Mata Hari (Ne lažeš me ti), ki sta pustili pečat v nekdanji skupni državi. Z Zoranom Predinom sta lani nastopila tudi v veliki dvorani Lisinski v Zagrebu in v Beogradu.

Anja Rupel, ki ni nikoli zares nikamo odšla, se vrača na glasbeno sceno z novo skladbo Srce že ve, ki napoveduje album novih verzij njenih največjih hitov, ki ga je ustvarila z Alešem Klinarjem in Miho Goršetom (producent Nine Pušlar, vodja Diamantov v šovu V petek zvečer) – tem pa so dodali tudi nekaj čisto novih skladb. Novemu koncertnemu programu boste lahko premierno prisluhnili v ljubljanskem SiTi Teatru BTC, 8. decembra ob 20h.

Če za koga oznaka pop ikona ne zveni pretenciozno, je to Anja. Jugoslavijo je osvojila z Videosexom in za večno ostala v analih zapisana kot seksi mačka novovalovske scene. V Sloveniji je ob glasbeni zaznamovala tudi medijsko sceno: še vedno je glasbena urednica in glas prvega programa Radia Slovenija, na Pop TV je bila obraz oddaj Pop Party in Zvezde Pojejo (s Petrom Polesom) za Videogrom, ki ga je vodila s Perom Lovšinom, pa je prejela tudi viktorja.

 

 

www.dallas.si
shop.dallas.si