Alya po razprodanem Valentinovem koncertu, kjer je kot gostja nastopila s Kvatropirci, napovedala še koncert za Dan žena!
V Kulturnem domu Braslovče se bodo Alyi na odru pridružili Erosi

 

Priljubljena Alya je že v preteklosti sodelovala s Kvatropirci, z njimi je posnela priredbo uspešnice Spet zaljubljena, ki ima na platformi YouTube že več kot milijon ogledov. Na minulo valentinovo so Kvatropirci v celjskem Metropolu priredili koncert, kjer je Alya nastopila kot gostja.

Simpatična pevka je z Erosi konec leta izdala še priredbo romantične uspešnice Ti z mano znaš. Pesem je prijetna in topla, ravno takšno vzdušje, kot obljubljajo,  bo tudi na njihovem koncertu za Dan žena.

Po uspešnem valentinovem koncertu bo zgodnje pomladno turnejo nadaljevala na Primorskem, v soboto, 18. februarja bo namreč imela koncert na tradicionalnem pustovanju v naselju Grgar pri Novi Gorici, za praznik vseh žensk in deklet, na Dan žena, 8. marca, pa bo jo bomo imeli priložnost občudovati skupaj z Erosi, obeta se namreč koncert v Kulturnem domu v Braslovčah.

Alya veliko ustvarja tudi v studiu ter nam za tople dni pripravlja nova presenečenja –v prvih pomladnih dneh bomo zagotovo zopet slišali nekaj novega!

www.dallas.si
shop.dallas.si