SKUPINA ZMELKOOW PRVIČ ZADNJIČ NA ODRU, NIKOLINI PRPEOZNO Z MOJCO FATUR IN NAŠ 21. ROJSTNI DAN

Še en pester januarski teden je za nami. V Kino Šiška so se začeli poslavljati Zmekloow, ki iz gole vljudnosti ne bi želel občinstva prikrajšati za spodobno slovo. Kaj mislite, kolikokrat se bodo vrnili? 🙂

Violeta Tomić je v svojem stilu obračunala s šestdesetko. 

Mojca Fatur v iskanju smisla in ravnovesja ugotovlja, da za pogovor s svojo podobo v zrcalu ni nikoli prepozno.

Pod stropom novega Saubermaherjevega logističnega centra je na akrobacije izvajala umetnica Tamia.

V oranžnih top 5 vam tedensko predstavljamo 5 dogodkov preteklega tedna, ki so poželi največje zanimanje javnosti in  medijev.

Oranžna novica tedna pa je tokrat kar naša agencija Mediaspeed, ki je pred kratkim praznovala 21 let obstoja!

 

Poslovilni koncert skupine Zmelkoow – PRVIČ
Zmelkoow, legendarne legende, rock’n’roll cirkus band, primorski in vseslovenski posebneži, se torej poslavljajo. Morda prvič, morda za vedno; ne vemo še. 😉 Kot se za band njihovega kova spodobi, pa so se poslovili v slogu.
Glede na težke čase, ki se vsled globalnemu segrevanju, lokalnemu zmrzovanju, bacilih in jedrskih grožnjah nakazujejo, se prav lahko zgodi, da bo Zemljo ali vsaj del njenih prebivalcev (med katerimi znamo biti tudi mi) vzel vrag preden dvakrat pomežiknemo. In ker morda ne bo časa, da bi se vljudno poslovili, Zmelkoow pa so vljuden band, so se odločili, da se bodo za vsak slučaj prvič poslovili pravočasno in napovedano.
Oranžna osebnost tedna:
Vse najboljše, Mediaspeed!
Mediaspeed v letošnjem letu praznuje 21 let obstoja!
Velik hvala vsem sodelavcem, ki pridno skrbijo, da je na portal mediaspeed.net dnevno naloženih povprečno 350 fotografij iz družabnih, kulturnih, športnih političnih in drugih dogodkov in da so vsak trenutek #vsefacenaenemmestu!
In hvala vam, ker nas spremljate! 
Mediaspeed d.o.o.

Zagrebška 20, Maribor
Slovenia