Vstopnice za tekmo s Črno goro v prodaji
Slovenska nogometna reprezentanca bo 20. novembra ob 15.00 v Stožicah odigrala še zadnjo tekmo v koledarskem letu. Izbranci Matjaža Keka se bodo pomerili s Črno goro, vstopnice pa so že v prodaji.

Po odličnem zaključku Uefine lige narodov, kjer so si Slovenci z nizom štirih tekem brez poraza priigrali obstanek v Ligi B, bo slovenska nogometna reprezentanca sklenila koledarsko leto s prijateljsko tekmo proti Črni gori, ki bo ob enem tudi zadnja tekma pred marčevskim pričetkom kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2024.

Naši fantje si znova želijo polnih tribun, ki so jih ponesle do zmage nad Norvežani. V odlični atmosferi bo nedvomno precej lažje nabirati točke tudi v prihajajočih kvalifikacijah.

Nogometna zveza Slovenije je za zadnjo tekmo slovenske reprezentance v letu 2022 pripravila številne ugodnosti, s katerimi se želi zahvaliti navijačem za zvesto podporo. Redna cena vstopnic za odrasle ostaja 20€, vendar si lahko vsi člani navijaške skupnosti »Biti kot eno« zagotovijo vstopnice po ceni 10€. Novi člani se lahko v navijaško skupnost »BITI KOT ENO« včlanijo brezplačno preko https://www.nzs.si/NavijaskaSkupnost/.

Posebna ugodnost je tokrat namenjena predvsem družinam, saj so vstopnice za otroke do 14. leta starosti brezplačne.

REDNA PRODAJA VSTOPNIC:

Časovnica prodaje: Od 19.10 dalje.
Prodajna mesta: NZS.si/vstopniceEventim.si, BS Petrol, Uradna prodajalna NZS

Cena:

– 20€ – odrasli
– BREZPLAČNO – otroci do 14. leta (Prevzem brezplačnih vstopnic je mogoč zgolj preko Eventima in Uradne prodajalne NZS Nike)

VSTOPNICE ZA ČLANE NAVIJAŠKE SKUPNOSTI BITI KOT ENO:

Časovnica prodaje: Od 19.10 do vključno 18.11.
Prodajna mesta: NZS.si/vstopniceEventim.si

Cena:

– 10€ odrasli
– BREZPLAČNO – otroci do 14. leta

Omejitev: Vsak član navijaške skupnosti »Biti kot eno« lahko kupi /  prevzame skupaj do 8 vstopnic, od tega največ 4 otroške vstopnice.

Vsi člani navijaške skupnosti Biti kot eno so pred začetkom prodaje na elektronsko pošto prejeli e-sporočilo z unikatno kodo, ki omogoča ugodnejši nakup paketov.

Novi člani se lahko v navijaško skupnost »Biti kot eno« včlanijo brezplačno preko https://www.nzs.si/NavijaskaSkupnost/. Vsi novi člani navijaške skupnosti bodo v roku 48 ur od včlanitve prejeli na svoj elektronski naslov unikatno kodo, s katero bodo lahko opravili nakup.

GIBALNO OVIRANE OSEBE:

Gibalno ovirana oseba, ki si želi kupiti vstopnice, naj pošlje mail na vstopnice@nzs.si in pripiše kontakt, NZS jih bo nato kontaktirala. Gibalno ovirana oseba mora vstopnico plačati, spremljevalec gibalno ovirane osebe ima prost vstop, potrebuje pa vstopnico.

 

Kupi vstopnice
Postani član navijaške skupnosti BKE

 

Nogometna zveza Slovenije
Predoslje 40a
4000 Kranj
Slovenia

www.prvaliga.si I www.nzs.si