Veliki koncertni žur, praznovanje prve šestdesetletnice  večnega mladeniča in glasbenega čarovnika, Aleša Klinarja, ter dvajsetletnico ustvarjanja njegovih Rock Partyzanov, je napolnilo Cvetličarno do skoraj zadnjega kotička. Zasedbi se je na odru pridružila še all star zasedba slovenskih glasbenic in glasbenikov, ki so celoten večer razdelili v štiri tematske glasbene sklope, ki so bili pravzaprav retro sprehod in izlet v zabavno glasbeno preteklost – začeli so z obdobjem Martina Krpana, nadaljevali z Videosexi , stopnjevali tempo in žur z najbolj prepoznavnimi pesmimi skupine Agropop ter končali z repertoarjem skupine Rock Partyzanov.

 

Na koncertu smo skupaj prepevali številne Aleševe uspešnice;


»Od višine se zvrti«, »Še je čas«, »To ni političen song«, »Je v Šiški kaj odprtega«, »Samo milijon nas še živi«, »Jasmina«, »Ti si moj sonček«, »Tvoje noge bose«, »Živele Slovenke«, »Yugo«,  »Cela Slovenija je žgala rock«, »Rockerji«, »Odšla bom še to noč«, »Lep je dan«, »Ni me strah«, »Do roba in še čez« in številne druge uspešnice.

 

 

Poleg slavljenca Aleša in njegovih Rock Partyzanov, so  na praznovanju nastopili tudi številni znani glasbeni gostje, komiki in prijatelji:


Anja Rupel, Tilen Artač, Marlenna, Alenka Godec, Tinkara Kovač, Ansambel Novi spomini, Mama Manka, Sergej Škofljanec ter mednarodna artistka Kristie Clé.

 

 

Kot je že Klinči nedavno zatrdil, bo to žur, ki se ga bomo spominjali še naslednjih deset let, dobra glasba in družba sta na petkov večer v polnem klubu Cvetličarna izpolnili vsa pričakovanja, Alešu in Rock Partyzanom pa kličemo na mnoga leta  ter mu sporočamo, da  že komaj čakamo naslednji koncertni žur.

 

www.dallas.si
shop.dallas.si