Vatra bo 25. maja 2024 nastopila na čudovitem odprtem prostoru zagrebške Šalate, na lokaciji, kjer so bili že številni legendarni koncerti. Prihodnje leto praznujejo 25 let poklicne kariere, koncert pa napovedujejo z novim singlom.
“Meni treba tako malo” je energetska bomba, ki kot da povabi na slabo čago v dobri družbi! Če se prepoznaš v naštetem in želiš ostati večno mlad, se nam pridruži 25. maja 2024 na Šalati, saj se povabila na rojstni dan ne zavrne.« – je ob izidu novega singla in napovedi največjega samostojnega koncerta povedal avtor Ivan Dečak.
Splitska umetnica in izkušena režiserka Marcella Zanki je za pravkar izdani singel “Meni treba tako malo” posnela vrhunski videospot.

 

 

“Pesem me je takoj “kupila” – je povedala Marcella – “Mislim, da bo velika uspešnica, navdih pa sem našla v besedilu pesmi. Predstavljala sem si par, ki se je že zdavnaj razšel, a sta se po dolgem času srečala na hišni zabavi in ​​strast se je preprosto znova razplamtela. Fant je tam kot pripovedovalec njihove zgodbe. Ne vem, kako se zgodba konča, a nam je bila vodilo na snemanju.
Povezali smo se z Rebecco in Mariom, ki sta neverjetna plesalca in mega sproščena igralca pred kamero, velika profesionalca, ki sta tudi dodala svoje ideje v mojo zgodbo ali pa sta se bila v trenutku sposobna vživeti v nove zamisli.
In čudovito je, ko se zbere tako popolna ekipa ljudi, ki se kreativno dopolnjujejo – to je dejansko smisel vsega našega dela!«
Video je bil posnet s filmsko kamero v hiši Winkler, nepremični kulturni dobrini mesta Zagreb, zgodbo pa pripovedujeta plesalca Rebecca Krajnović in Mario Vrbanec.

 

Koncert na Šalati – 25.5.2024. – Vatra obeležuje 25 let od izida prvega studijskega albuma ‘Između nas’ leta 1999, s katerega še danes na koncertih izvajata skladbi “Bilo je dobro dok je trajalo” in “Vrati se”.
Early bird vstopnice so že v prodaji v sistemu Eventim in na prodajnih mestih Evetim (stojišča 15 EUR, VIP 30 EUR), zato pohitite in si zagotovite svoje mesto na slavnostnem koncertu, kjer nas bodo Vatre spomnile, zakaj so že leta v samem vrhu koncertnih izvajalcev na tem območju.

 

www.dallas.si
shop.dallas.si