Dragi vsi,

včeraj smo v Inštitutu 8. marec lansirali novo kampanjo Za otroke gre: brezplačna kosila za šoloobvezne otroke. Komaj že čakamo, da se bomo skupaj z vami odpravili na ulice, stojnice, pred upravne enote, kjer bomo zbirali podpise za bolj solidarno in pravičnejšo družbo.

Ker se želimo z vami srečati čim prej, vas vabimo, da se nam v četrtek, 25. 8., ob 20.00 uri pridružite na skupnem sestanku in izobraževanju prek Zooma. Na sestanku bomo podrobneje predstavili predlog sprememb dveh zakonov (Zakona o osnovnih šolah in Zakona o šolski prehrani) in z vami delili plan za nadaljnje delo. Na sestanku ste dobrodošli vsi, tudi če vas zgolj zanima vsebina našega predloga.

Za tiste, ki se tokrat sestanka ne boste mogli udeležiti, bomo v začetku naslednjega tedna organizirali še eno izobraževanje. O drugem terminu vas bomo obvestili po mejlu.

Upamo, da se srečamo v čim večjem številu. In potem kmalu na ulicah mest in vasi.

Povezava do sestanka:

Topic: Prvo srečanje: Zakaj kampanja Za otroke gre: brezplačna kosila za šoloobvezne otroke

Povezava za srečanje:

https://us02web.zoom.us/j/82158716246

Meeting ID: 821 5871 6246

Gesla ni.

 

Se vidimo!

P. S.: Zelo se veselimo, da se v nedeljo, 28. 8., ob 18.00 v brunarici športnega parka Savsko naselje (za stavbo POP TV, Kranjčeva ulica 24, Ljubljana) v čim večjem številu srečamo tudi na našem pikniku. Če se še niste prijavili za piknik, to lahko storite tu: https://forms.gle/NAEYpNRg35tAbwMG7