Potem, ko je Severina objavila novi dve pesmi z albuma »Sorry« – naslovno pesem, »Sorry« ter »Metak« feat Nucci,  sta oba videospota le v tednu dni na platformi YouTube dosegla več kot 1, 8 milijona ogledov, je Severina prav danes objavila še dve novi pesmi: ‘Pravdu za ljubav’ ter ‘Nebo’ feat. Sandi i KIMMV.

 

Medtem, ko je ‘Pravda za ljubav’  zelo ženstvena in zelo energična pesem, smo nestrpno čakali, kako bo zvenela nova verzija skladbe ‘Nebo’, uspešnice, ki je zaznamovala devetdeseta leta.

»Severino imam zelo rad in jo zelo spoštujem kot prijateljico že dolgo vrsto let. Vsekakor sem mnenja, da je definitivno največja zvezda v celotni regiji, zato je bilo njeno povabilo, da se ji pridružim v duetu zame zelo velika čast. Kako ta pesem zveni v novi, nori preobleki, se prepričajte sami. Filip Miletić  je producentsko delo opravil res odlično. Jaz pa lahko končno govorim o tem sodelovanju, verjemite, ni lahko več kot leto dni delati duet s Severino in o tem molčati…« – je izjavil Sandi. ”Let’s make Sandi great again!” – je še dodala Severina.

 

 

 

Avtor glasbe, besedil in aranžmaja za skladbo ‘Pravda za ljubav’ je Filip Miletić, ki je hkrati tudi skladatelj in glasbeni producent celotnega novega albuma, pod oba videospota pa se je podpisal režiser Nemanja Novaković. Na A strani Severininega novega albuma, ki nosi naslov »Sorry«, bomo slišali še skladbo ‘Sto stepeni’ feat. L’Amiral, ki bo izšla še v tem mesecu.

Severina

Youtube

Instagram

Facebook 

TikTok

 

www.dallas.si
shop.dallas.si