Capital Crew, ljubljanska trap skupina, ki je že pustila svoj pečat na glasbeni sceni s svojim prvencem “Past” in mnogimi energičnimi nastopi, napoveduje izdajo svojega drugega težko pričakovanega studijskega albuma z naslovom “Crew”. Projekt obljublja svežo zbirko skladb, ki ne samo da raziskujejo globine trap glasbe, ampak tudi vključujejo elemente drugih žanrov, s čimer Capitalci širijo svoje glasbeno obzorje in ponujajo poslušalcem edinstveno izkušnjo.

Predstavitev albuma “Crew” bo v ljubljanskem Kinu Šiška 26. aprila, kjer bo Capital Crew svoje oboževalce popeljal na nepozabno glasbeno potovanje. Dogodek obljublja, da bo več kot le koncert – bo praznovanje glasbe in skupnosti, ki združuje ljubitelje trap glasbe iz vse Slovenije. Obiskovalci lahko pričakujejo izjemen avdio-vizualni spektakel, ki bo vključeval tako nove kot že znane hite ter posebne goste in presenečenja, ki jih skupina pripravlja za to priložnost.
Z izdajo albuma “Crew” in predstavitvijo v Kinu Šiška, Capital Crew utrjujejo svoj položaj na glasbeni sceni in obljubljajo nadaljevanje svoje poti inovacij in strasti do glasbe.

Ta dogodek je obvezen za vse, ki cenijo sodobne glasbene tokove in želijo biti del pomembnega trenutka v karieri ene najbolj obetavnih skupin na slovenski glasbeni trap sceni.