PRIČENJA SE NOVA SEZONA!

Slovenski prvoligaši so pripravljeni na začetek nove sezone. Kako se bodo odrezali novinci in kdo je vaš prvi favorit za naslov? Obiščite Prvaliga.si in se tudi vi pripravite na atraktiven prvoligaški ples.

Obišči Prvaliga.si
Kadrovanje in pripravljalne tekme

 

 

Trenerji prvoligašev optimistično in sproščeno v novo sezono

V soboto se bo s prvimi tremi tekmami začela nova sezona državnega nogometnega prvenstva. Danes so trenerji vseh desetih ekip strnili pričakovanja pred 33. sezono domačega tekmovanja. Olimpija bo branila naslov, novinca pa sta lanska drugoligaša Rogaška in Aluminij.

Preberi več

 

PRED TEKMO: MURA – DOMŽALE

Uvodno dejanje nove sezone pripada nogometašem Mure in Domžal, ki sta se v pretekli sezoni intenzivno bojevala za evropske vstopnice. Kdo bo bolje pričel letošnjo?

Preberi več

 

PRED TEKMO: BRAVO – ROGAŠKA

Sočasno s tekmo na Fazaneriji se bo pričel obračun med Bravom in Rogaško v ljubljanski Šiški. Kaj lahko pokažejo med elito novinci?

Preberi več

 

PRED TEKMO: KOPER – OLIMPIJA

Sezona 2023/24 se ni razpletla po željah Kopra, precej bolj zadovoljni pa so bili z razpletom pri Olimpiji. Lahko kanarčki že v uvodnem krogu pokvarijo načrte branilcem naslova?

Preberi več

 

PRED TEKMO: RADOMLJE – MARIBOR

Radomlje so bile pravi hit pomladi, saj so mlinarji v drugem delu prvenstva izgubili zgolj z Olimpijo. Prvi tekmec rumeno-črnih bo Maribor, ki želi po sezoni razočaranja popraviti vtis.

Preberi več

 

PRED TEKMO: ALUMINIJ – CELJE

Aluminij se je po sezoni v 2. SNL ekspresno hitro vrnil v Prvo ligo Telemach, med
prvoligaše pa se vrača s tekmo proti Celju. Ambiciozni grofje so tik pred začetkom sezone zamenjali trenerja.

Preberi več

 

PRIVLAČNE NAGRADE V FANTASY PRVA LIGA

Nogometni navdušenci boste Prvo ligo Telemach tudi letos bolj podrobno spremljali zaradi priljubljene simulacije Fantasy PLT, kjer se lahko potegujete za bogate nagrade. Če se želite pridružiti zabavi, se registrirajte na spletni strani https://fantasy.ekipasn.svet24.si/sestavite svojo ekipo, povabite prijatelje in tekmujejte.

https://fantasy.ekipasn.svet24.si

 

Obišči navijaško cono

 

Nogometna zveza Slovenije
Predoslje 40a
4000 Kranj
Slovenia

www.prvaliga.si I www.nzs.si