To soboto se bomo z ekipo Inštituta in drugimi člani ekipe za referendum za RTV odpravili na teren.

Obiskali bomo Primorsko in Notranjsko.

Veselimo se, da bomo šli ponovno na ulice, med ljudi, govorili o pomenu javnega servisa, o pomenu skupnosti in o pomenu zaščite delavcev in delavk. Prejšnji vikend se nas je na lokacijah zbralo ogromno. V Inštitutu smo bili brez besed. Pokazali smo, da smo solidarni. Da bomo fajtali za RTV. Da nas je veliko.

Vsak izmed vas bo imel tako kot prejšnji vikend priložnost tudi podpisati pismo podpore javni RTV, ki jih bomo podpisovali v več mestih po Sloveniji. Prejšnji vikend smo v posameznih mestih zbrali ogromno podpisov. Upamo, da bo tako tudi v soboto. Pisma podpore bomo že med kampanjo dostavljali delavcem in delavkam RTV. Pogosto nas namreč opozarjajo, da se počutijo sami in da so obupani. Mi pa jim bomo z izkazano podporo pokazali, da nikakor ni tako. Da niso sami.

Pridite in se nam pridružite. Lahko ste z nami tudi ves dan. Zelo bomo veseli, če se nam pridružite že v Ljubljani in z nami preživite ves dan.

Naš urnik:

Sobota, 19. 11.

Sežana – Pred Kosovelovim domom (10.00)

Ilirska Bistrica – Na Placu (12.00)

Postojna  Titov trg (15.00)

Cerknica – Kulturni dom Cerknica (16.30)

Ker seveda potrebujemo približno število ljudi, ki se nam bodo pridružili na avtobusu, dodajamo še povezavo do prijave: https://forms.gle/1AD19yGy3YB2gerx5

 

 

Udeležba je brezplačna! 

Tisti, ki boste z nami ves dan, dobite tudi brezplačno kosilo.

Zaščitimo drug drugega že ta vikend!

ZA javno RTV.

ZA delavce in delavke.

ZA povezano skupnost

Vaš,

Inštitut 8. marec