Novoletno rajanje za otroke v središču Zagreba
31.12. ob 11.30 / Trg kralja Tomislava, Ledeni park

 

Album za otroke “Kišni razdraganci 2″ je nadaljevanje uspešnega izida, ki je vseboval slikaico s pripadajočim avdio cd-jem, izdelek pa je izšel leta 2019.

Kreativni dvojec – Ivanka Mazurkijević ter Damir Martinović Mrle je združil moči z ilustratorko Lano Letović Perčin, vesela družina pa je zelo kmalu našla pot do malih src širom Hrvaške. Kišni (dežni) party se nadaljuje, potujoča zabava pa se ravno danes nadaljuje tudi na vseh pretočnih glasbenih platformah, kjer je v digitalni obliki objavljen album »Kišni razdraganci 2«.

Glasbo je napisal Mrle, besedila pa Ivanka Mazurkijević. Album je nastal s pomočjo glasbenega producenta Mateja Zeca, ki je tudi zaigral na inštrumente.

Pesem »Letim« je navdihnila otroška ukrajinska pesem »Kapitoška«, pri snemanju le te so sodelovali glasbeni kolegi iz zasedbe Turisti – Iva Močibob in Vlado Simcich Vava.

Kišne Razdrgance lahko ujamete v živo 15. 12. na Reki ter 16. 12, na Krku, na Sivestrovo pa prihajajo v Zagreb, kjer bosta Ivanka In Mrle nastopila na trgu kralja Tomislava v Ledenem parku, dogodek pa se prične ob 11.30.

 

 

www.dallas.si
shop.dallas.si