Tokrat se vam javljam iz pariške kavarne. Zvečer bom predstavnikom nevladnih organizacij in gibanj predavala o kampanjah Inštituta 8. marec, naših skupnih prizadevanjih za pravičnejšo družbo in skupnosti, ki smo jo ustvarili. Ponosna sem na naše skupno delo.

Jutri se vračam v Ljubljano. Čaka nas namreč pestrih 14 dni, ko bomo praznovali vse, kar smo v zadnjih letih dosegli, se ponovno odpravili na potovanje po Sloveniji in se z vami srečevali po mestih in vaseh.

Veseli pa smo tudi, ker bo ena izmed večjih mednarodnih televizijskih hiš snemala dokumentarni film o naših akcijah.

Ime akcije, ki se je lotevamo zdaj, je Samo ljubezen.

V zadnjih dveh letih smo na lastni koži izkusili, kako je živeti v avtoritarni družbi. Oblast se je zamenjala. Posamezniki in posameznice pa še vedno širijo nestrpnost in nas skušajo razdvojiti. Pomembno se nam zdi, da storimo vse, da se tovrstne prakse ne nadaljujejo. Odločili smo se, da se sovraštvu upremo z jasnimi praksami vsakodnevne solidarnosti. In tako je nastala nova akcija Samo ljubezen.

Na povezavi se lahko še vedno pridružite ekipi:

https://forms.gle/xxpapp8SKFWNc2neA

V nedeljo pa bo v Španskih borcih potekalo tudi izobraževanje o akciji. Ko boste izpolnili obrazec in se pridružili ekipi, vam pošljemo še povezavo do prijave na izobraževanje. Pridružite se nam, družite se z nami. ❤️

7. marca bi vas rada povabila na prav posebno praznovanje.

Izšla bo moja nova knjiga. ❤️ Veliko bi mi pomenilo, da pridete na predstavitev in prisluhnete pogovoru z gostjami in mano. Več informacij lahko najdete tudi na Facebook dogodku: https://fb.me/e/2YSDP1Kqz.

Obenem pa bomo tudi praznovali 8. marec, naš skupni praznik.

Predstavitev bo 7. 3. v lokalu Brejk. Začnemo ob 19.00