Max0chism je solo projekt, ki poskuša združevati avre in reševati duše brez pohlepa nečimrnosti. ”Prebudite se! Združite se!”

Maks Drobež je bil kot vokalist in kitarist član skupine JAO!, kjer so moči združili Renato Švara (No OFFENCE!), Domen Klofutar (Diareja Eksploziv) ter Neža Dolmovič (Smoking Cactus in Relentless Youth), preko založbe Dallas pa so izdali priredbo z naslovom Policija (Naša Pesem), ki je v originalu pesem skupine Paraf – Narodna pjesma (Policija).

Maks je tudi član skupine Sickbreed, ”domačega uporniškega krika, ki se je rodil v urbanih brlogih naše prestolnice leta 2016”, skupine, ki ima izdana že 2 studijska albuma v angleškem jeziku (The Joy in Deception in Depraving the Righteous). Vendar pove, da se je z idejo o solo karieri poigraval že nekaj časa in, da je sedaj pravi trenutek za to.

 

 

Pozdrav Norosti:

”»Zven zvonov« treuntek, ko se sodijo mrtvi. Poplačani bodo služabniki preroki, sveti in grešni, mali in veliki. Pokončani bodo tisti, ki pokončujejo voljnost. Izločite se v vključenost in zaklenite za seboj.”

 

www.dallas.si
shop.dallas.si