Marko Hatlak zopet dokazuje, da lahko s svojo virtuoznostjo, harmoniko in bendom vsak dan znova izbira, v katero žanrsko pokrajino se bo(do) podal(i). Tokrat so zajadrali v jazzovske vode, a ohranili igrivost, ki nas popelje v bližajoče se poletje. V na prvi posluh lahkotni skladbi se v resnici skriva ogromno število virtuoznih solističnih vložkov in zapletenih harmonij.

Pismo“ je skladba, ki nagovarja k pristnemu izražanju čustev in neobremenjenemu sanjarjenju in poležavanju na poletnih travnikih z ljubljeno osebo. Marko s to skladbo napoveduje novi album Dreamcathcher (Lovilec sanj), ki je že posnet in bo izšel letos jeseni. Takrat Marko planira tudi večji koncert v Ljubljani s še enim izrednim virtuozom, ki pa naj zaenkrat še ostane nerazkrit.

Avtor glasbe je tudi tokrat Marko, besedilo pa je napisala slovenska pisateljica in književnica Ifigenija Zagoričnik Simonović.

 

Skladbo je produciral Martin Štibernik, za odlično glasbeno podobo pa so poskrbeli priznani glasbeniki, ki so že stalni člani Markovega BANDA: Lazaro Zumeta na tolkalih, Leon Firšt na klavirju, Erik Čebokli na basu ter Žiga Kožar na bobnih.

 

www.dallas.si
shop.dallas.si