Ljubljanska skupina Bogunov predstavlja novi singl O radosti, za katerega so posneli tudi videospot. Po uspešnih prvih dveh singlih Sakupljač perja in Dolazimo umiru, ki sta požela odlične kritike in bila izjemno priljubljena tudi izven Slovenije (med drugim 12 tednov na lestvici Radia Beograd 202), je skladba O radosti poletno lahkotna in nostalgična. Od Bogunov smo vajeni težkih in mračnjaških zgodb, tokrat pa nam postrežejo s pesmijo, polno toplih spominov na spontano romanco, ki se namenoma ne uresniči, da bi ostala ujeta v pesem. Nostalgično razmišljanje o vseh tistih trenutkih, ko pozabimo na vsakdanje skrbi in se prepustimo lepim mislim.

 

 

Videospot so snemali na različnih lokacijah v Ljubljani in Opatiji. V glavni vlogi nastopa znana udeleženka resničnostnega šova Sanjski moški Anja Rijavec, ki je pred leti že nastopila v videu za singl Našel sem.Tokrat ji družbo pred kamero dela mladi igralec Jon Lah, ki ga lahko vidite vpredstavah Gledališča Glej.

Za produkcijo videospota so poskrbeli pri Brnčič & Magency d.o.o., režiral ga je Denis Brnčič, ki ga poznate tudi kot avtorja dokumentarnega filma Železne stopinje. Kamero je vihtel Rok Kokovnik.

Skladba O radosti je tretji singl z drugega albuma skupine Bogunov in obeta, da bo postala pravi poletni hit. Zavrtite si jo, ko obpoletnem večeru obujate spomine na bivše romance, ali ko se v avtu peljete naproti novim.

 

www.dallas.si
shop.dallas.si