Novi album prihaja 9. junija via XL RECORDINGS

V sklopu evropskega dela turneje, bo 31. oktobra nastopil v ljubljanskem Kinu Šiška!

 

King Krule je objavil novi singel in videospot ‘If only It Was Warmth’, to je nova pesem iz prihajajočega albuma “Space Heavy”, ki bo izšel 9. junija pri založbi XL RECORDINGS.

Videospot za pesem ‘If only It Was Warmth’ je King Krule režiral sam, v njemu pa potuje skupaj s kaktusom. Na poti se sooča z mislimi o ljubezni in izgubljeni povezanosti, ki se prikazujejo v obliki temnih senc.

‘If only It Was Warmth’ je drugi singel iz prihajajočega četrtega studijskega albuma ‘‘Space Heavy’’, ki ga je napovedal s prvim singlom in videospotom ‘Seaforth’ v režiji Jocelyn Anquetil.

Deset let po debitantskem albumu prihaja ‘‘Space Heavy’’, album s 15 skladbami, ki jih je King Krule pisal med leti 2020 in 2022. Takrat je Archy živel med dvema mestoma, Londonom in Liverpoolom in je tudi to pripomoglo h končni obliki albuma.

Archy Marchall je postal fasciniran nad pojmom ‘‘med prostorom in časom’’, rezultat pa je njegova najbolj artikulirana različica – ustvarjanje dinamičnega opusa, kjer poslušalec vsakič odkrije nekaj novega.

V sklopu svoje velike turneje, se bo 31. oktobra ustavil tudi v ljubljanskem Kinu Šiška, vstopnice so že na voljo preko sistema Eventim.si in na vseh Eventimovih prodajnih mestih.

 

 

www.dallas.si
shop.dallas.si