V CELJU POKAJO OD SMEHA, NA ŠKRABČEVI DOMAČIJI GOSTILI NAJBOLJ PRILJUBLJENEGA ZDRAVNIKA TA HIP …

Čeprav poteka največji športni dogodek leta, pa so bolj kot Planica 2023 obiskane dvorane kulturnih dogodkov in srečanj.

V preteklih dneh so otvorili 31. Dneve komedije in 6. Zimski festival, britansko veleposlaništvo je predstavilo novo mrežo sodelovanja, Alumni klub Parus pa svoje uspehe v preteklem letu.

Oranžna osebnost tedna pa je ta teden  zdravnik, vplivnež in pisatelj David Zupančič, ki s svojim iskrivim humorjem in razprodanim knjižnim prvencem polni dvorane.

 

Dnevi komedije – zaščitni znak mesta grofov
Nabito polna dvorana v knežjem mestu je ponovno dokazala, kako zelo priljubljen je lahkotnejši gledališki žanr med gledalci, ko so se z monokomedijo Nikoli ni prepozno odprli 31. Dnevi komedije, ki v SLG Celje že več kot tri desetletja privabljajo najžlahtnejše komedije.
V letošnji program se je uvrstilo osem komedijskih uprizoritev pretekle sezone, pri čemer šest predstav prihaja iz institucionalnih gledališč, tri so monokomedije, le ena, otvoritvena, pa je nastala po izvirnem slovenskem besedilu.

Obetajoč začetek festivala napoveduje pester in zabaven teden, zaključku katerega pa bodo 12. marca tudi podelili nagrade za žlahtno predstavo, žlahtnega režiserja, žlahtno komedijantko in žlahtnega komedijanta.

Oranžna osebnost tedna:
MINISTER ZA WTF ali KAKO JE INTERNIST POSTAL VPLIVNEŽ …
David Zupančič je mlad zdravnik, ki mu v državi, kjer je zmerjanje ljudi v belem nacionalni šport, množice jejo iz roke. In to ob odkritem priznanju, da po službi opravlja še drugo delo. Ustvarja podkast. Je pa res, da za to ni plačan. Vsaj dokler ne napiše še knjige in ta postane uspešnica. Kar ni naključje: David Zupančič vrača zdravnika iz medijskih debat med paciente, v bolniške sobe, laboratorije in ordinacije. Ko vstopi s stetoskopom okrog vratu, je nekako vse rešljivo. V intimnejših uvidih razkrije, da ne nujno tudi preprosto.
ORANŽNI EPP
ORGANIZIRAŠ SEJEM, POSLOVNI DOGODEK ali ZABAVO?
 Želiš, da je tvoja  blagovna znamka na dogodku še dodatno izpostavljena? NAJEMI FOTOBOX MINGL! Fotobox Mingl je “hodeči fotobox”  ki lovi najboljše trenutke zabave na terenu.
Administrator, ki Fotobox upravlja – poišče  vaše goste. ki so željni fotografiranja. Ti si fotografijo pošljejo na mail, delijo na socialnih omrežjih in natisnejo, svojo fotko pa dvignejo v zato določenem kotičku, kjer ga lahko še dodatno ogovorite.S tem zagotovimo da je vaša promocija vidna na celotnem prostoru dogodka in da imajo stik z vašo blagovno znamko praktično vsi obiskovalci.

VEČ: www.fotobox.si

 

www.mediaspeed.net

Vse face na enem mestu.

Sveže fotografije aktualnih družabnih, kulturnih, političnih, gospodarskih, športnih dogodkov…