Uradni list v sodelovanju z mag. Majo Koršič Potočnik in Majo Prebil predstavlja inovativno serijo video izobraževanj, posebej zasnovanih za tiste, ki se ukvarjate z gradbenim pravom, javnimi naročili in FIDIC pogodbami.

 

Ta unikatna izobraževanja vam ne ponujajo le splošnega vpogleda, temveč se poglobijo v ožje, izjemno aktualne tematike.

 

Naše izobraževanje je pomembno orodje za vsakogar, ki si želi ostati na tekočem z najnovejšimi trendi in praksami v tem hitro spreminjajočem se področju.

 

Če torej iščete konkretne odgovore, ki jih lahko takoj uporabite v svojem delovnem okolju, ne zamudite te edinstvene priložnosti! Pridružite se nam na novi  izobraževalni poti, ki bo vaše znanje popeljala na višjo raven.

 

Čakamo vas na naših video izobraževanjih – ker znanje ni samo moč, znanje je uspeh!

 

Eden takih video izobraževanj, ki vam bo v pomoč pri vašem delu, je izobraževanje

Kakšne možnosti ima izvajalec po pogodbi FIDIC.

Če izvajalec po pogodbi FIDIC ne prejme plačila zaradi rasti cen, je pomembno poznati možnosti, ki jih ima v takem primeru na voljo. Glede na dejstvo, da je pogodba FIDIC zelo uravnotežena, bi bilo nesprejemljivo, da izvajalec ne bi mogel priti do plačila, ki mu pripada. Predmetno izobraževanje bo podrobno obdelalo prav to problematiko.

 

Zakaj izbrati naše videoposnetke predavanj:

  • fleksibilen in priročen dostop do videoposnetkov 24 ur na dan, 7 dni v tednu, kar vam omogoča, da se učite v svojem lastnem tempu in udobju,
  • možnost ogleda 90 dni od nakupa
  • prilagojeno širokemu spektru slušateljev, ne glede na to, ali ste zaposleni v javnem sektorju, zasebnem podjetju ali ste samostojni ponudnik storitev,
  • nenehne posodobitve in prilagoditve vsebin skladno z najnovejšimi zakonodajnimi spremembami in sodobnimi praksami na področju javnih naročil,
  • ugodna naložba, ki vam zagotavlja konkurenčno prednost na trgu in povečanje možnosti za pridobitev uspešnih javnih naročil.

 

SAMO ZA VAS SMO PRIPRAVILI brezplačen ogled izobraževanja Novela ZJN-3D

 

Zakon o javnem naročanju je podvržen stalnim spremembam in posodobitvam, saj se, po mnenju zakonodajalca, spreminjajo potrebe in okoliščine, v katerih se javna naročila izvajajo.

 

Če se sprašujete, kaj prinaša tokratna novela ZJN-3, poimenovana novela D, si oglejte posnetek, ki na pregleden in učinkovit način pokaže pregled vseh sprememb.

 

Gre za četrto spremembo zakona o javnem naročanju, ki je v veljavi že od 2. aprila letošnjega leta (2023).

 

Prenesite izobraževanje

V košarici vnesite promokodo ZJN3D100 in video boste lahko prenesli brezplačno.

 

Uradni list Republike Slovenije, d. o. o., Dunajska cesta 167, Ljubljana