Uradni list v sodelovanju z mag. Majo Koršič Potočnik in Majo Prebil predstavlja inovativno serijo video izobraževanj, posebej zasnovanih za tiste, ki se ukvarjate z gradbenim pravom, javnimi naročili in FIDIC pogodbami.

Ta unikatna izobraževanja vam ne ponujajo le splošnega vpogleda, temveč se poglobijo v ožje, izjemno aktualne tematike.

Naše izobraževanje je pomembno orodje za vsakogar, ki si želi ostati na tekočem z najnovejšimi trendi in praksami v tem hitro spreminjajočem se področju.

 

Če torej iščete konkretne odgovore, ki jih lahko takoj uporabite v svojem delovnem okolju, ne zamudite te edinstvene priložnosti! Pridružite se nam na novi  izobraževalni poti, ki bo vaše znanje popeljala na višjo raven.

 

Čakamo vas na naših video izobraževanjih – ker znanje ni samo moč, znanje je uspeh!

 

Eden takih video izobraževanj, ki vam bo v pomoč pri vašem delu, je izobraževanje

Javna naročila za začetnike.

Izobraževanje je namenjeno posameznikom ali podjetjem, ki se prvič srečujejo z javnimi naročili. Cilj izobraževanja je zagotoviti osnovno razumevanje postopka javnega naročanja, zakonodaje in pravil ter osnovnih postopkov za prijavo na razpis.

Zakaj izbrati naše videoposnetke predavanj:

  • fleksibilen in priročen dostop do videoposnetkov 24 ur na dan, 7 dni v tednu, kar vam omogoča, da se učite v svojem lastnem tempu in udobju,
  • možnost ogleda 90 dni od nakupa
  • prilagojeno širokemu spektru slušateljev, ne glede na to, ali ste zaposleni v javnem sektorju, zasebnem podjetju ali ste samostojni ponudnik storitev,
  • nenehne posodobitve in prilagoditve vsebin skladno z najnovejšimi zakonodajnimi spremembami in sodobnimi praksami na področju javnih naročil,
  • ugodna naložba, ki vam zagotavlja konkurenčno prednost na trgu in povečanje možnosti za pridobitev uspešnih javnih naročil.

 

SAMO ZA VAS SMO PRIPRAVILI brezplačen ogled izobraževanja Novela ZJN-3D

 

Zakon o javnem naročanju je podvržen stalnim spremembam in posodobitvam, saj se, po mnenju zakonodajalca, spreminjajo potrebe in okoliščine, v katerih se javna naročila izvajajo.

Če se sprašujete, kaj prinaša tokratna novela ZJN-3, poimenovana novela D, si oglejte posnetek, ki na pregleden in učinkovit način pokaže pregled vseh sprememb.

Gre za četrto spremembo zakona o javnem naročanju, ki je v veljavi že od 2. aprila letošnjega leta (2023).

Prenesite izobraževanje

V košarici vnesite promokodo ZJN3D100 in video boste lahko prenesli brezplačno.

 

Uradni list Republike Slovenije, d. o. o., Dunajska cesta 167, Ljubljana