Goran Bare je za mnoge eden največjih umetnikov vseh časov, kultni glasbenik, neuničljivi rocker, ki so ga nekateri celo poimenovali jugoslovanski Keith Richards. Glasbenik, pesnik in umetnik ima za sabo že skoraj štiri desetletja nastopov po odrih širom bivše skupne države, ob koncu leta pa po štirih letih prihaja na mesto zločina, v Orto bar, kjer bomo proslavili 28. obletnico kluba.

Goran Bare nikoli ne razočara s pripovedovanjem osebnih anekdot zbranim pod odrom. Njegovo življenje je namreč prepleteno z osebnimi dramami, temnimi izkušnjami in demoni, ki jih Bare živi skozi rockovski ustvarjalni izraz.

Goran Bare je Majke ustanovil daljnega leta 1984, od takrat so izdali že 7 studijskih albumov, šesti album Teške boje je bil proglašen za najboljši album leta 2011 na hrvaškem, zadnji izdani album Nuspojave pa je bil izdan leta 2018.

Na koncertu Goran Bare in Majke bodo odigrali zdaj že kultne uspešnice kot so: Pozovi me u noć, Teške boje, Divlji cvijet, Život kao rijeka, Put ka sreći in še mnoge druge!

 

www.dallas.si
shop.dallas.si

Naš naslov:
Dallas Records
Finžgarjeva 8
Ljubljana 1000
Slovenia