Hrvaška rock peterica Donkey Hot, ki jo sestavljajo Vili Gobac (vokal), Doris Mihaljević (bas), Hrvoje Dizdar (bobni), Marijo Dujmić (klaviature) in Mihovil Burek (kitara) so najnovejši single “Teretana“ pospremili še z videospotom, saj so zanj prosili kar štirje oboževalci skupine. Za idejo videospota pravijo, da je pesem sama narekovala, kako bo izgledal in da so želeli pokazati vse razkošje svojih izklesanih teles v želji, da bi ljudi spodbudili k zdravemu življenju.

Glede na to, da člani zasedbe trenirajo enkrat na pol leta in jih je poletje popolnoma prehitelo, so se odločili, da če hočejo razkazovati svoja izklesana telesa na plaži, morajo vstopiti v vlogo spletnega trenerja. Zdi se jim, da je to edini način, da končno postanejo slavni in priljubljeni.

Šalo na stran, edini cilj benda s to skladbo je, da jo predvajajo v vseh telovadnicah in na ta način zaslužijo ogromne denarce.

Videospot je bil posnet v najboljšem “home made” fitnesu v mestu, ki ga je band sestavil sam, nato pa pojedel pol bližnje picerije. Za kamero je stala Mara Prpić, ki se je po besedah ​​benda odlično odrezala.

Čeprav so šele pred kratkim izdali svoj prvi album, je na set listi že nekaj materiala s prihajajočega albuma. »Mesec dni delamo s polno paro in imamo dva rifa,« pravi Vili, kitarist Burek pa dodaja, da so našli dober tempo dela.