11. 4.–24. 6. 2023 @PiNA, Koper
Pridružite se našemu usposabljanju za vodje
Creatorship je program usposabljanja, ki krepi inovativne, avtentične, odporne in sodelovalne vodje. Njegova druga izvedba poteka od 11. aprila do 24. junija 2023. Rok za oddajo prijav je petek, 17. marec 2023 do 17. ure.

»Skozi celoten trening smo odprli tudi prostor za refleksijo. To je bil zelo pomemben del spletnega in usposabljanja v živo. Za nas je bilo ključnega pomena, da damo ljudem čas, da se spoznajo drug z drugim«, pravi Maja Drobne, moderatorka treninga Creatorship.

Creatorship je zasnovala naša strokovna ekipa za usposabljanje po posvetovanju z usmerjevalno skupino umetnikov, podjetnikov, svetovalcev za ustvarjalnost, akademikov in nosilcev poslovnih sprememb. Temelji na najnovejših svetovnih raziskavah in praksi na področju razvoja vodenja ter jih združuje s Pinino interdisciplinarno in ustvarjalno prakso sodelovanja med industrijami in področji znanja za ustvarjanje učinka.

Usposabljanje bo vodila izkušena ekipa, ki vam bo v prvi vrsti omogočila odprto, spodbudno in povezano okolje za lastno in skupinsko raziskovanje, saj smo na svoji poti izobraževanj spoznali, da v takšnem okolju ekipe delajo bolje. Spremljali vas bomo na poti raziskovanja, za katero obljubljamo, da bo transformativna.

Za leto 2023 so s podporo Ministrstva za kulturo RS in Evropske komisije na voljo brezplačna mesta.