Že tretje leto glasbena založba Dallas Records organizira brezplačne večere s poudarkom na druženju in predstavitvi novih kreacij iz glasbenih laboratorijev naših glasbenikov. Včeraj se je glasbena druščina s kar nekaj znanimi obrazi zbrala v znanem ljubljanskem zbirališču Zorica bar v središču mesta.

Viruoz Marko Hatlak je predstavil čisto novo skladbo, Simon Vadnjal je izdal album Dan za sanje na frizbiju (predstavitev se je odvila teden dni nazaj v restavraciji Nebo), velenjska skupina Chateau je z odličnim akustičnim nastopom napovedala izid čisto novega albuma, U- Ros je svetovni glasbeni prvak, ki vedno preseneti, predstavila se je Rina, ki je zelo spretna z besedami in sama piše besedila za svoje skladbe, glasbenica Parvani Violet je privlačila mnogo pogledov, akademska glasbenica Mija Novak pa je v družbi slavnega očeta, kitarisa Jerka Novaka pogumno stopila na glasbeno pot in navdušila.

Dogodek so na založbi poimenovali Bonboniera : »ime smo iznašli povsem spontano, inspiracija pa so bili različni glasbeni stili izvajalcev na založbi. Glede na to, da si prav vsak čokoladni bonbonček v bonbonieri zasluži našo pozornost, je bilo povleči vzporednice s slastnimi glasbenimi zalogaji nekaj najbolj logičnega,« so nam še pojasnili.
Ker v škatli pisanih bonbonov nikoli ne veš, kaj točno boš dobil, ter ker presenečenj v življenju nikoli ni dovolj, bodo na založbi organizirali še več Bonbonier, prva bo spet na sporedu v jesenskem času.

 

fotografije: Sašo Radej

 

www.dallas.si
shop.dallas.si