Prvič sta se srečala na snemanju v Ljubljani, kjer je vladala odlična energija. Ko sta se prvič zagledala, sta se takoj objela, kot da se poznata že celo življenje. 

 

Ob koncu leta 2023 se je Anja Rupel vrnila na koncertne odre, z novo skladbo Srce že ve in samostojnim koncertom v Sititeatru.

Februarja letos, pa so se Anja Rupel, Aleš Klinar in Miha Gorše zaprli v studio Bunker in skupaj z odličnim  hrvaškim pevcem  Bojanom Jambrošićem posneli skladbo Gdje je ljubav, avtor glasbe je Aleš Klinar, avtor aranžmaja pa Miha Gorše. Besedilo v slovenskem jeziku je napisala Anja Rupel, v hrvaškem jeziku pa  Rok Lunaček.  

Bojan Jambrošić je sicer pevsko kariero pričel leta 2009, ko je zmagal v hrvaškem šovu HRVATSKA TRAŽI ZVJEZDU, po končanem šovu je tudi izdal zelo uspešni prvi studijski album, „BOLJI OD LJUBAVI“, ki je bil prodan v zlati nakladi.

Bojan je v zadnjih letih prejel več glasbenih priznanj, ki jih podeljujejo naši južni sosedje, do danes je tudi nastopal v kar sedmih mjuziklih in eni opereti.

Anja Rupel in Bojan Jambrošić bosta svoje sodelovanje pri skladbi Gdje je ljubav, nadgradila tudi s snemanjem videospota, ki bo potekalo v mesecu marcu.

Glasbo za skladbo “Gdje je ljubav” je napisal Aleš Klinar, avtor aranžmaja pa je Miha Gorše, besedilo v slovenskem jeziku je napisala Anja Rupel, v hrvaškem jeziku pa Rok Lunaček. 

 

 

www.dallas.si
shop.dallas.si